Motivul incredibil pentru care această tânără își petrece weekendurile în casa în care a fost sechestrată și abuzată sexual

Natascha Kampusch avea doar 10 ani când a fost răpită în drum spre școală. Timp de 8 ani, Natascha a fost captivă în subsolul unei case de lângă Viena, Austria.

Natascha Kampusch

Conform dailymail.co.uk, în casa răpitorului, Wolfgang Priklopil pe numele său, micuța se ocupa de treburile gospodărești. Era ținută flămândă, bătută regulat și urmărită pas cu pas pentru a nu evada. Încăperea care-i fusese rezervată era… o temniță din beton aflată la subsol. Dar coșmarul ei nu se termina aici, căci, pe lângă toate acestea, era și abuzată sexual.

Urmărește aici imagini din casa răpitorului.

Șansa avea să-i surâdă într-un final, după 8 ani de chin. Priklopil urma să-și vândă mașina și i-a zis fetei să facă o curățenie exemplară în mașină. În tot acest timp, nu o scăpa nicio secundă din ochi. Din fericire, un apel teleonic venit la moentul potrivit avea să-i redea libertatea adolescentei.

Din cauza zgomotului produs de aspiratorul cu care Natascha făcea curat în mașină, bărbatul nu se putea înțelege cu persoana de la celălalt capăt al firului. Drept urmare, a fost nevoit să se îndepărteze de mașină, Natasha ieșind, astfel, din raza lui vizuală.

Profitând de telefonul salvator și de faptul că, în mod cu totul neobișnuit, în acea zi poarta nu era blocată, fata a reușit să evadeze. Constatând dispariția fetei și dându-și seama că nu mai există nicio șansă s-o aducă înapoi, Priklopil s-a sinucis aruncându-se în fața trenului. Avea 44 de ani. Casa în care a fost captivă i-a rămas moștenire Nataschei.

După moartea bărbatului, casa în care a fost sechestrată i-a rămas moștenire tinerei. Aceasta a ales să-și petreacă weekendurile aici și să aibă grijă de locuință exact ca în vremea în care era sechestrată.

Într-un interviu acordat Channel Seven, fiind întrebată ce simte atunci când se întoarce în casa în care a fost torturată și abuzată sexual, Natasha a răspuns că într-un mod bizar', întoarcerea în acele locuri este terapeutică' pentru ea.

După 10 ani de la evadare, Natascha Kampusch a scris cartea 10 ani de libertate', în care își povestește copilăria traumatizantă în casa lui Wolfgang Priklopil.

Sursa foto: hepta.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Povesti adevarate