Monica Tatoiu, o apariție mereu surprinzătoare: „Nu mă reduce nimic la tăcere”

Monica Tatoiu s-a retras din lumina reflectoarelor de ceva timp. Însă și-a păstrat verva și hotărârea de a spune lucrurilor pe nume. De curând, aceasta a făcut o declarație în stilul ei caracteristic: „Nu mă reduce nimic la tăcere'.

Invitată în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai', de la Kanal D, Monica Tatoiu a vorbit, la 65 de ani, despre alegerile pe care le-a făcut până în acest punct al vieții ei, amoroase și financiare deopotrivă. Directoare a unei companii cunoscute de cosmetice timp de peste 10 ani, Monica Tatoiu a fost o prezență constantă la TV, iar la un moment dat a candidat și pentru postul de primar la Bucureștiului. A avut o situație financiară foarte bună, iar în prezent se consideră una dintre pensionarele „de lux' ale României.

„Nu-mi plac amestecurile între caste'

În cadrul emisiunii, Monica Tatoiu a vorbit și despre alegerile partenerilor în funcție de situația lor financiară. Aceasta a mărturisit cu ceva vreme în urmă: „Am avut o pasiune foarte mare pentru un bărbat în trecut și am renunțat la el pentru că nu mă putea susține financiar. O femeie care câștigă atât de mulți bani nu are libertatea de a iubi orice fel de bărbat, fie el și sărac'. Iar acum, a detaliat. „Mie nu-mi plac amestecurile între caste. M-am căsătorit pentru un buletin de București cu un bărbat sub nivelul meu financiar și n-a fost bine. N-a durat.

Bărbatul, când e sărac, se macină. Trebuie să fie măcar la același nivel. Nici ea să fie săracă și să intre în patul lui numai pentru bani. I-am zis și lui fiu-miu. Nu vezi niciun ban de la mine dacă te căsătorești cu cineva care… întotdeauna îți pui întrebarea: stă cu mine pentru că mă iubește sau stă cu mine pentru că îi ofer securitate financiară. Nu! Am trecut prin asta.

Bărbatul meu n-a fost bogat. Dar el știe să facă bani. Să-i înmulțească. Eu știu să fac, dar nu să stau, să investesc. Asta înseamnă perechea.'

De ce a renunțat la conducerea companiei de cosmetice?

Monica Tatoiu a făcut o declarație în premieră: „Am plecat pentru că  n-am vrut să semnez niște mizerii. Am fost întotdeauna că multinaționalele trebuie să lase și în țara în care operează și fac profit. Când mi s-a cerut… și directoarea mea financiară a plecat după un an din același motiv. Puteam să stau bine-mersi. Nu fac compromisuri. Sunt atât de deșteaptă în business, încât pot să fac profit fără să încalc legea'. Altfel spus, i s-a cerut să trimită profitul în afara țării și să nu plătească TVA.

Monica TatoiuSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Citește și: Adela Popescu, decizie uimitoare la bordul avionului spre Roma

Foto: Facebook

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Avantaje.ro