Monica Bârlădeanu: “Loviturile în corp sună într-un anume fel. Simţeam teroare”

Monica Bârlădeanu s-a luptat cu depresia

Monica Bârlădeanu s-a luptat cu depresia

Când te uiți la Monica Bârlădeanu poți să afirmi cu ușurință că are o viață lipsită de griji și că a avut o copilărie în care nu i-a lipsit nimic. Monica Bârlădeanu: “Loviturile în corp sună într-un anume fel. Simţeam teroare”.

În realitate, vedeta a avut o copilărie grea care i-a lăsat urme adânci în suflet.

În sufletul uneia dintre cele mai frumoase femei din România se ascunde o adevărată dramă. Violența domestică, sărăcia, divorțul părinților și sinuciderea tatălui său au transformat-o în femeia puternică de azi.

Monica Bârlădeanu: “Loviturile în corp sună într-un anume fel. Simţeam teroare”

În cadrul campaniei “Rătăcit în sine. Depresia, boala mileniului”, realizată de Elena Lasconi pentru Ştirile Pro TV, Monica Bârlădeanu a vorbit printre lacrimi despre cel mai greu moment din viața ei.

“Zgomotele înfundate, ştii cum e când loveşti un corp şi corpul ăla se loveşte de altceva, dar e un perete şi e o bufnitură. Loviturile în corp sună într-un anume fel. Simţeam teroare. Mai mare teroare era când după un episod din asta nu mai zicea niciunul nimic şi atunci îmi era frică să deschid uşa.

El stătea la 38-40 de km de Iaşi şi odată am fost şi pe jos până la el cu fratele meu sau cu bicicleta sau cu autostopul. A fost ultima lui vizită la noi acasă. El a murit după o lună.

Şi când te gândeşti că toată lumea se uită la noi şi zice că suntem prinţese. Oamenii au senzaţia că…Doamne… Şi ştii de ce? Pentru că nimeni nu vorbeşte despre lucrurile astea şi nu înţeleg de ce, pentru că lucrurile astea care i-ar putea ajuta şi pe ceilalţi să-şi înţeleagă situaţia.

De cele mai multe ori te uiţi la ele din poziţia de victima şi ai senzaţia că având acest bagaj nu ai cum să faci paşi înainte în viaţă şi mie mi se pare că nu e deloc aşa şi că, de fapt, toate lucrurile astea care îţi dau un complex etraordinar pentru că în primul rând te duci la şcoală şi auzi copii care vorbesc despre tine că eşti orfan, ăla e primul lucru care te complexează. Ei au un tată, tu n-ai asta. Ei au covor persan, tu n-ai. Eu d-asta am fost atât de ambiţioasă să fiu prima, pentru că voiam să-mi câştig dreptul să stau în rând cu ceilalţi copii”, a declarat Monica Bârlădeanu.

 

Monica Bârlădeanu vorbește despre depresie

„Când te gândeşti că toată lumea se uită la noi şi zice că suntem prinţese… Şi ştii de ce? Pentru că nimeni nu vorbeşte despre lucrurile astea.' Monica Bârlădeanu vorbeşte deschis despre depresie astăzi, de la 17:00, în cadrul campaniei Ştirilor PRO TV „Rătăcit în sine: Depresia, boala mileniului' — https://stirileprotv.ro/depresia-boala-mileniului/

Publicată de StirileProTV pe Vineri, 4 mai 2018

 

Foto: facebook.com

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete