De ce nu a luat Monica Anghel numele soțului. Ce se întâmplă, de fapt, în căsnicia cu Marian Caraivan

Monica Anghel nu a vrut să ia numele soțului după căsătorie. Artista a vorbit într-un interviu pentru Revista VIVA! despre căsnicia cu Marian Caraivan, bărbatul cu care are un copil.

În fiecare familie există situații dificile și momente tensionate, însă în cazul Monicăi Anghel nu s-a discutat niciodată de despărțire. Vedeta a dezvăluit care este secretul căsnicie cu Marian Caraivan.

„Impas există în orice familie, cine spune contrariul înseamnă că nu are multe în comun cu partenerul. Important e ca într-o familie să treci peste lucrurile care se ivesc. Poți să treci cu înțelegere, înțelepciune, calm. Deciziile nu se iau niciodată la nervi, faci cea mai mare greșeală. Trebuie să stai, să respiri, să te relaxezi, lași umerii jos și apoi vezi ce e de făcut ca să îndrepți lucrurile. Nimic nu e simplu pe lumea asta, este greu să trăiești și de unul singur, darămite în doi. În toate relațiile, că este căsnicie sau prietenie, ca să dureze în timp trebuie să iei lucrurile cu răbdare, echilibru. Nu s-a pus problema de o despărțire între noi', a dezvăluit Monica Anghel.

Monica-Anghel-si-Marian-CaraivannSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Artista nu a luat numele de familie al soțului, pentru că nu a vrut să își schimbe toate actele. „Mi-am păstrat numele, pentru că trebuia să schimb toate actele și a fost mai simplu așa', a spus artista pentru sursa mai menționată.

Monica Anghel se află la a doua căsătorie. Ea a mai fost căsătorită din 1994 până în 1995 cu Andrei Carandino.

Întrebată ce greșeli nu ar mai repeta din căsătoria anterioară, vedeta a răspuns: „Nu mi-am pus niciodată această întrebare. Nu sunt perfectă, nici cea mai bună, mă iei așa cum sunt. Și eu iau omul de lângă mine la fel. Nu pot spune că au fost greșeli, așa a fost să fie. În viață se întâmplă și astfel de lucruri, oamenii se și despart'.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete