Monica Anghel își educă băiatul să fie responsabil: „Eu de la vârsta de 14 ani mi-am câștigat singură banii”

Monica Anghel are de gând să își învețe băiatul să fie responsabil și să aprecieze valoarea banului. Artista a explicat că nu-i oferă lui Aviv totul pe tavă.

Vedeta povestește că de la vârsta de 14 ani a început să își câștige singură banii și atunci și-a dat seama cât de greu este să-i obțină. Monica Anghel își dorește ca fiul ei să fie cumpătat și să înțeleagă că nu poate avea orice oricând își dorește.

„Fac parte din categoria părinților care în permanență îi spun copilului: «Mamă nu avem bani pentru asta». E bine așa cum e. Nu sunt nici săracă, dar nu fac parte nici din categoria oamenilor bogați, cu foarte mulți bani, cu fițe, cu ifose, sunt om echilibrat, cu picioarele pe pământ. Asta cred că vine din faptul că eu de la vârsta de 14 ani mi-am câștigat singură banii și mi-am dat seama cât de greu se fac banii și cât de greu trebuie să muncești ca să poți să câștigi niște bani și câți ani de studiu, de muncă asiduă trebuie să ai în spate ca să poți să primești niște bani, poate mai mulți decât alții', a declarat Monica Anghel pentru ego.ro.

monica-anghel-si-fiul-ei-2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Artista consideră că într-o relație sunt alte lucruri mai importante decât cadourile. Deși îi plac bijuteriile, ea nu își lasă partenerul să cheltuiască mulți ani pentru cadouri.

„Acum nu știu ce să spun. Diamantele sunt cele mai bune prietene pentru orice femeie din lumea asta. Noi nu avem diamante, dar sugerăm domnilor să cumpere diamante. N-am încercat niciodată să-l conving pe soțul meu să cumpere diamante, nu cred că despre asta este vorba într-o relație, nu despre diamante. Pentru mine, sincer îți spun, sunt importante alte lucruri într-o relație, sau în general în viață. E mult mai frumos să ai prietenie cu cineva, o prietenie de diamant. Astea sunt lucruri importante: prietenia, răspunderea, responsabilitatea să-i fi alături unui om atunci când îi este greu. Despre asta este viața, nu despre diamante', a dezvăluit Monica Anghel. De altfel, pe același principiu îl crește și pe fiul ei, Aviv.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete