„Îmi vine să plâng!”. Momentul emoționant trăit de Andreea Bălan în fața camerelor de filmat

Cea de-a cincea gală a tranforming show-ului Te cunosc de undeva!, de la Antena 1, se anunţă a fi una încărcată de emoţie nu doar pentru cele 8 cupluri de artişti care performează în acest sezon, ci şi pentru juraţi.

A simţit-o pe propria piele şi Andreea Bălan, atunci când pe scenă şi-au făcut apariţia ADDA şi Radu Bucălae cu transformarea în Mihai Constantinescu şi Anastasia Lazariuc – Maria.

„Îmi vine să plâng!', a mărturisit Andreea Bălan, atunci când Alina şi Pepe i-au oferit cuvântul la jurizare. „Copilul din mine e fericit! E emisiunea în care sunt prezenţi, oarecum în acelaşi timp, cei trei oameni care au avut un aport foarte mare la lansarea mea. Naşul, Aurelian Temişan, e aici, Mihai Constantinescu, interpretat de Radu Bucălae, e aici şi Anca Ţurcaşiu e şi ea prezentă.

Ei trei m-au remarcat la emisiunea „Ba da, Ba nu', în 1996, când am apărut prima dată la tv. Mihai Constantinescu mă văzuse la un spectacol, în Ploieşti şi m-a adus la TVR. Aşa am ajuns în emisiunile şi, mai apoi, în spectacolele pentru copii din acea vreme!', a mai completat, vizibil emoţionată, Andreea Bălan.

andreea-balan-3SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Cum s-au descurcat ADDA şi Radu Bucălae cu emoţionanta transformare, telespectatorii vor putea afla urmărind cea mai nouă ediţie a transforming show-ului Te cunosc de undeva!, difuzată sâmbăta aceasta, de la 20:00, la Antena 1.

Andreea Bălan – cine o ajută acum în carieră

„Am o echipă, mă sfătuiesc cu cei de la casa de discuri, am un bun prieten Alex care mă ajută pe PR, dar și pe editare video, mai am o fată, Karin, care mă ajută tot așa pe YouTube, pe editare, dar știi cum e, eu centrez, eu dau cu capul.

Adică eu sunt propriul manager, pentru că am învățat de-a lungul anilor să fac chestia asta foarte bine. De multe ori îmi cer alții sfaturi mie și inevitabil, fără să vrei, înveți. De atâția ani, de 20 de ani, în domeniu, am învățat. Eu știu cel mai bine să mă managerizez pe mine', a dezvăluit Andreea Bălan pentru Ego.

Iată ce poți citi în ediția de print a revistei Avantaje, aprilie 2023:

  • DOSARUL SPECIAL al lunii este dedicat bărbaților, cuceritorii moderni: Daniel Pavel (Survivor), Denis Roabeș (The Motans), Maurice Munteanu (fashion editor). Uneori seducători, uneori fermecători, inteligenți, sexy sau doar talentați și atrăgători, alteori histrionici și interesant-romantici sau arbitrar-irezistibili, intimidanți sau siguri pe ei, sunt, deseori în secret și fără a fi supermen, învingători perfecți într-o lume bulversată de valori și nonvalori.
  • Vrei să reduci din kilograme fără să urmezi o dietă drastică și, evident, nesănătoasă? Poți să reintri în formă fără prea mult chin. Iată 25 de tips&trick-uri prin care poți slăbi rapid.
  • Vechile mănăstiri sunt locurile sacre din România care te cuceresc indiferent de câte ori ai merge acolo. Un spațiu parcă fără timp, cu peisaje incredibile, oameni cu sufletul cât roata carului și tradiții păstrate de veacuri.
  • De ce înșală o femeie? Ce motive au femeile atunci când decid să-ți înșele partenerul?
  • Să aflăm mai multe despre boala de reflux gastroesofagian
  • De mai mult de 2000 de ani încoace multe obiecte au fost asociate cu persoana și povestea Mântuitorului din Nazaret. În ediția de aprilie veți citi un amplu reportaj despre locațiile unde se află astăzi relicvele sfinte.
  • Răsfoiește revista aici: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete