Modul inedit în care Daniel Pavel și-a cerut iubita în căsătorie. Ana nu se aștepta nicio secundă

Daniel Pavel a cerut-o în căsătorie pe iubita lui Ana. Prezentatorul de la Survivor România a pus totul la cale și a reușit să își impresioneze viitoarea soție.

Daniel Pavel și Ana Maria Pop trăiesc o poveste de dragoste frumoasă și parcă desprinsă din filme, iar relația lor a ajuns la un moment în care ambii simțeau că este timpul să facă pasul cel mare. Fără a sta pe gânduri, Daniel a pregătit o cerere în căsătorie care să fie cu adevărat memorabilă și să marcheze începutul unei noi etape în viața lor.

În acest weekend, prezentatorul de la Survivor România a pus în aplicare planul său, alegând un mod atipic și plin de semnificație pentru a-și cere iubita în căsătorie. Cei doi s-au îndreptat spre locul special unde și-au spus primul “Te iubesc”. Daniel Pavel a organizat o plimbare romantică pe lac, creând astfel o atmosferă intimă și magică. În timpul acestei plimbări, într-un cadru idilic, Daniel a făcut cererea cea mare, iar Ana a răspuns fericită și emoționată cu un mare “DA”.

„O scot la o plimbare de toamnă, neobișnuită tocmai prin firescul ei – barcă, pe un lac bucureștean de octombrie, noi care n-am stat în oraș o săptămână legată din ianuarie. Dau la rame deh, marinarul e om și el și la momentul oportun cap compas cu relevment tribord la locul primei noastre întâlniri și scot cartoanele scrise în consiliu, în Dominicană… torpedo in the water of our heart. Până să realizeze Anuța mea ce voiaj se pregătește deja are Cercul Iubirii pe deget. Asta a fost planul meu. Cum l-am implementat voi să-mi spuneți', a spus Daniel Pavel despre cererea în căsătorie.

„Și eu care credeam că e doar o plimbare cu barca… (nu că asta ar fi puțin, tot ce vine din iubire reprezintă mult, mult de tot în economia vieții). Dar chiar nu mă gândeam că va fi atât de frumos, totul, chiar atunci . EL, Danielul meu, cuvintele lui, emoția. Sunt recunoscătoare pentru toată iubirea care vine din partea lui, pentru binecuvântarea Domnului, pentru noi! De iubire, nu mai zic. Se vede și e a noastră. Greu de redat în cuvinte. Vouă, celor cu care împărtășim aceasta bucurie, sa vi se intoarca gandurile inmiit!', a scris Ana pe contul ei de Instagram după cererea în căsătorie.

Daniel Pavel și AnaSeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 8)

A apărut ediția de octombrie a revistei Avantaje

Luna octombrie, pentru Avantaje, înseamnă an de an, o nouă aniversare. O nouă bornă așezată la temelia revistei. S-au făcut 27 de borne, 27 de ani de apariții neîntrerupte. Nu e lucru mic… Înseamnă, mai presus de numărătoarea filelor, a paginilor, a tuturor edițiilor, muncă multă și dedicare, căutare asiduă de subiecte potrivite.

De ceva ani, luna octombrie este semnalul de alarmă de la nivel mondial pentru cancerul de sân. Aici, firesc, i-am dat cuvântul profesorului Blidaru, promotorul celor mai multe premiere în tratamentul de elecție al cancerului de sân din România.

Interviuri

Vlăduța Lupău este resortul care împinge o generație puțin haotică și fără repere clare, înainte, și-i oferă un sens. Simplul fapt că e plăcută, iubită, ascultată, urmărită ne umple sufletele de speranță: nu e totul pierdut, folclorul mai are o șansă, muzica de petrecere nu cade total și literalmente în derizoriu… pentru că la răstimpuri apare câte o Vlăduța într-un colț de țară, care ne amintește tuturor cât de frumos știu să petreacă românii ca să-și slăvească bucuria și să uite de necazuri.

Psiho

  • Dacă cel mic nu are prieteni, cel mai probabil este o fire retrasă și introvertită. Ce e de facut dacă micuțul tău nu se împrietenește cu ceilalți copii? E ceva firesc sau e cazul sa te îngrijorezi?
  • Sindromul reflectorului în relația de cuplu: se referă la situația în care, unul dintre parteneri atacă și acuză în permanență, iar celălalt este mereu un defensivă, obligat să se apere continuu.
  • Bârfa. Ai întâlnit pe cineva care să nu stea niciodată la o șuetă? Greu de crezut. Mai ales că micile discuții de la colț' nu numai ca îți satisfac curiozitatea, dar îți pot aduce și beneficii neașteptate.

Sănătate

  • Ne-am obișnuit să considerăm durerile de spate și fracturile (frecvente sau nu) drept semne inerente ale bătrâneții, iar medicii iau drept “discopatie” sau “spondiloză cervicală” tasările vertebrale osteoporotice, pe care le tratează cu Indometacin, Diclofenac sau alte antiinflamatorii.
  • Te dor articulațiile când se schimbă vremea? O persoană „meteodependentă' se plânge de simptome fizice sau emoționale în funcție de starea vremii, prin urmare poate simți disconfort sau durere la nivelul articulațiilor sau mușchilor atunci când vremea se schimbă.
  • Avortul spontan: este o afecțiune caracterizată prin pierderea a trei sau mai multe sarcini consecutive înainte de săptămâna 20 de sarcină. Poate fi o experiență devastatoare dar este important să înțelegem cauzele și să ținem cont de recomandările pentru gestionarea avortului spontan recurent.

Gastronomie

Femeia la cratiță – ce citim în cărțile de bucate. Cărțile franceze au melci, scoici și alte orătănii din mare, ale noastre mai deloc. Cele chinezești se folosesc de foc iute și scurt, din paie și gunoaie; în Europa au fost mereu păduri de pus pe foc, deci gătim la foc lent și îndelungat. Acolo unde clima e caldă, condimentele sunt necesare ca prin iuțeala lor să provoace transpirație și deci să răcorească organismul.

Află mai multe din ediția print Avantaje octombrie: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete