Mobilier foarte elegant pentru locuința dumneavoastră!

Magazinele online de mobilă se dezvoltă din ce în ce mai mult în zilele noastre, oferind produse foarte moderne și foarte atrăgătoare. Este vorba despre mobilier de toate tipurile, de mese, noptiere, paturi, living-uri, comode TV, scaune, taburete, birouri, mobilă de bucătărie, mobilă de baie, mobilă de hol, etc.

Oferta acestor magazine este atât de bine realizată și de completă, încât se poate obține cu ușurință o redecorare a locuinței, înlocuind doar câteva piese de mobilier importante. Spre exemplu, înlocuirea comodei TV, a unui dulap cu sertare sau a taburetelor, împreună cu perdele noi, perne decorative de tot felul, covoare țesute din bumbac colorat, pot oferi locuinței dumneavoastră un frumos aspect modern nou!

Recomandări de modele foarte variate de taburete moderne

Taburetele sunt elemente de mobilier mici și foarte cochete care pot definitiva într-un mod foarte interesant și estetic aranjamentul unei încăperi. De preferat ar fi să fie foarte colorate, cu un aspect mai puțin obișnuit pentru a atrage privirile într-un mod plăcut.

Magazinul ideal online care vă pune la dispoziție foarte multe modele de taburete moderne și de actualitate este magazinul Cautmobila.ro. Este foarte interesantă oferta de aici și foarte bogată în produse de actualitate!

Vă recomandăm pentru camera de zi sau pentru hol, un foarte frumos model de taburet pliabil Heinner, love, HR-FLD38-LOVE la un preț de doar 57.99 de lei, în acest moment produsul fiind la reducere. Este un model prevăzut cu spațiu de depozitare. La exterior este confecționat din material de tip PVC, baza este din MDF. Grosimea șezutului este de 20 mm, greutatea maximă pe care o suportă este de 150 kg, dimensiunile fiind de 38x38x37,5 cm.

Dacă aveți în living mobilă albă, este foarte potrivit modelul de taburet Bali Light Beige, Gold. Este un model comercializat de magazinul Vivre.ro și este disponibil și în alte culori foarte frumoase.

Produsul acesta nu are spațiu de depozitare, nu poate fi utilizat în exteriorul casei sau pe terase. Greutatea lui este de 8,5 kg, dimensiunile sunt 60x60x44 cm. Materialul din care este realizată tapițeria este de tip catifea. Structura este din lemn masiv de pin, plăci aglomerate de lemn și placaj. Perna este umplută cu spumă poliuretanică, care o densitate de 35 kg/mp și o rezistență înaltă. Picioarele sunt realizate din metal.

Poate reprezenta un frumos element de decor în living sau poate decora și un hol, la fel de bine sau un dormitor cu spațiu mai mult. Este moale, foarte plăcut la atingere și foarte comod pentru șezut.

Dacă doriți un taburet depozitare mai simplu, însă, tot de efect, vă recomandăm modelul taburet cu spațiu de depozitare Jalouse Maison Serena, galben. Produsul este comercializat de    magazinul online Bonami.ro.

Jalouse Maison este un brand franțuzesc apărut de curând în România. Oferă o gamă foarte variată de mobilier creat în Paris și fabricat în Europa. Produsele acestei companii sunt vândute și apreciate în toată lumea. Acest model de taburet poate fi folosit atât pentru a sta jos într-o încăpere sau pentru a vă sprijini picioarele în timp ce priviți la televizor.

Design-ul este, într-adevăr foarte reușit și simplu, dimensiunile sunt foarte generoase 94x94x45x65 cm, înălțimea piciorului este de 5 cm, capacitatea de încărcare este de 110 kg.   

Pentru orice tip de renovare sau redecorare locuință, puteți studia în liniște toată oferta magazinului Cautmobila.ro. Nu veți pierde timpul ci veți avea șansa de a    descoperi foarte multe produse care pot fi pe gustul dumneavoastră. În afară de mobilă, mai puteți cumpăra din oferta magazinului Cautmobila.ro perne de decor, perdele, covoare moderne, draperii, corpuri de iluminat, oglinzi, vaze, obiecte pentru grădină, etc.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Advertorial