Moarte

Moarte
M

Daca iti visezi propria moarte este, intr-adevar, inspaimantator, insa foarte rar are legatura cu a muri in viata reala. De fapt, este chiar opusul, si de obicei inseamna ca ti se intampla lucruri bune.

In general, moartea in vis, inseamna ca te lepezi de trecut si vei avea parte de o transformare pozitiva in viata reala. Schimbari importante se pot intrezari impreuna cu noi inceputuri. In cele mai multe cazuri schimbarile sunt in bine.

Dar, cateodata, a-ti visa propria moarte poate reprezenta faptul ca vrei sa fugi de responsabilitati. Interpretarea negativa a unui asemenea vis ar fi aceea ca nu esti intr-o relatie foarte fericita sau ca ai un comportament autodistructiv.

Poti fi deprimat din cauza unei situatii sau a unei persoane din viata ta, sau poti fi ingrijorat pentru unul din membrii familiei care este grav bolnav. Daca altcineva moare in visul tau, ar putea insemna ca relatia ta cu aceea persoana este pe punctul de a se schimba, si te separi atat emotional cat si fizic de aceasta.

In Biblie si in alte scrieri sfante, "moartea" si "somnul" sunt folosite cu acelasi sens. In gandirea populara, somnul este "fratele mortii". Interpretarea australiana spune ca toti am fost creati pe Taramul Spiritual al Somnului. Dupa moarte, sufletul se intoarce acolo, insa poti ajunge pe acest taram si prin intermediul viselor.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro