Mirela Vaida și soțul ei nu mai împart același pat. Dezvăluirile făcute de prezentatoare: „Asta se întâmplă”

Mirela Vaida s-a căsătorit cu Alexandru Vaida în anul 2009 și împreună au trei copii, o fetiță și doi băieți. Prezentatoarea de la „Acces Direct' a dezvăluit în cadrul unui podcast că nu mai împarte în același pat cu tatăl copiilor ei.

Valentin Sanfira a invitat-o pe Mirela Vaida la podcastul său, unde prezentatoarea de la Antena Stars a vorbit și despre căsnicia cu Alexandru. Cei doi sunt împreună de 13 ani, iar soțul ei preferă să nu fie în lumina reflectoarelor. Odată cu venirea pe lume a celor trei copii, relația lor de cuplu s-a schimbat radical. Mirela Vaida a mărturisit că nu mai doarme în același pat cu soțul ei, pentru că de multe ori ea ajunge să adoarmă lângă cei mici.

„Știi ce se întâmplă? Uite asta se întâmplă. Ne luăm cu treabă zi de zi, venim obosiți acasă, suntem rupți, adormim. Eu adorm cu copiii în pat, că le zic povestea de noapte bună, rugăciunea și… Eu adorm înaintea lor. Când mă mai întâlnesc și cu soțul meu… e 6 dimineața. Zic: «Ce am făcut, mă? Iar am dormit separați?». Al meu zice: «Da, dar și când te prind…»', a povestit Mirela Vaida în podcastul găzduit de Valentin Sanfira.

Mirela-Vaida-si-sotulSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

În cadrul aceluiași podcast, Mirela Vaida a mărturisit că și-ar mai dori două fetițe. Vedeta are prefera gemene și s-a gândit deja și la nume.

„Două fete aș mai face, două, dacă mi le-ar da Dumnezeu gemene, ca să scap din prima, vai, aș fi cea mai fericită. Avem și nume pentru ele. Numai că e timp pentru toate, dacă îți dă Dumnezeu înseamnă că știi să le duci. Ne luăm cu treabă zi de zi, venim obosiți acasă, suntem rupți', a dezvăluit Mirela Vaida.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete