Mirabela Dauer a împlinit 70 de ani! Cum și-a petrecut ziua de naștere: „Să dea Dumnezeu să mai fim împreună mulți ani de acum încolo”

Mirabela Dauer a împlinit frumoasă vârstă de 70 de ani, ieri, pe data de 9 iulie. Cântăreața și-a petrecut ziua de naștere, în vacanță, într-o locație de vis. 

Mirabela Dauer a împlinit 70 de ani pe 9 iulie

Cu ocazia zilei sale de naștere, cântăreața a primit o mulțime de mesaje și urări din partea fanilor săi, în fața cărora nu a rămas indiferentă. Mirabela Dauer a realizat o postare live pe pagina sa de Facebook, în care le-a mulțumit diret admiratorilor săi pentru urările primite.

„Vă mulțumesc tuturor celor care mi-ați trimis mesaje, urări de bine. Nu am cuvinte să vă mulțumesc la toți. Vă doresc tot ceea ce mi-ați dorit voi mie. Să fiți fericiți și în primul rând, sănătoși. Să dea Dumnezeu să mai fim împreună mulți ani de acum încolo,' a spus Mirabela Dauer.

Despre cariera cântăreței Mirabela Dauer

Mirabela Dauer s-a născut pe data de 9 iulie 1947, în București. Este o celebră cântăreață de muzică ușoară, care făcea furori în ani 90′, dar și pe vremea comunismului. Mirabela Dauer este considerată de unii critici muzicali ca fiind cea mai bună voce feminină a muzicii pop românești din ultimii 30 de ani. Alături de Corina Chiriac și Angela Similea, Mirabela Dauer a fost una din cele mai frecvente și iubite prezențe pe scena muzicală și de divertisment TV din anii ’70-’80, conform wikipedia.org. Ea a lansat până în prezent 28 de albume.

În anul 1963, Mirabela Dauer a debutat alături de formația rock Roșu și Negru cu care interpreta în special melodii din repertoriul Ritei Pavone. Din 1967, a urmat cursurile Școlii Populare de Artă la clasa profesoarei Florica Orăscu, corepetitori Marius Țeicu și Marius Popp. În anul 1970 și-a făcut debutul la Televiziune în emisiunea „Tele-Top', unde a interpretat melodia „De când te-am întâlnit' compusă de Marius Țeicu. Mirabela devine în scurt timp o prezență constantă a emisiunilor de televiziune. A interpretat melodiile compuse de: Marcel Dragomir, Marius Țeicu, Vasile Vasilache, Marian Nistor, Ionel Tudorache, Anton Șuteu, Temistocle Popa, Ion Cristinoiu, George Grigoriu, Vasile Șirli, Mircea Drăgan etc. Începând cu anul 2004, ea colaborează cu interpretul de muzică ușoară Rareș Borlea (Raoul).

Pentru a vedea mai multe fotografii cu Mirabela Dauer, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Facebook, libertatea.ro

Mihaela Tudor

Citește și:

Mirabela Dauer a ajuns pe mâinile medicilor. Vedeta a făcut 6 implanturi odată

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete