Mihai Trăistariu a rămas fără permis pentru 30 de zile. Polițiștii nu l-au iertat

Mihai Trăistariu a rămas fără permis. Cântărețul a încălcat legea și a fost aspru pedepsit de polițiști.

Mihai Trăistariu a făcut o mare greșeală în trafic și a rămas fără permis pentru următoarele 30 de zile.

„Din data de 12 aprilie, am devenit pieton. Am forţat o intersecţie semaforizată. Adică, am trecut pe portocaliu şi nu am sesizat că exista în zonă şi un echipaj de poliţie. Aceştia m-au oprit regulamentar, mi-au explicat ce-am făcut şi acum plătesc oalele sparte. Am carnetul suspendat, pentru următoarele 30 de zile. Nu-mi convine şi s-a nimerit şi prost, dar, asta e! Voi face mai multă mişcare, ca să compensez!', a spus el pentru Playtech.

Și a continuat: „Culmea e că mi s-au mai întâmplat de-astea, că aşa sunt eu, uneori, neinspirat. Oamenii legii m-au recunoscut, dar, de data asta, nu m-au mai iertat. În altă zi, am reuşit să scap la mustaţă, dar, acum, nu a mai fost cazul. Poate, fiindcă au fost doi, cine ştie?!', sună scenariul lui Mihai Trăistariu.

mihai-traistariu-fara-permis-3SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Cântărețului nu i-a picat bine faptul că tocmai acum i s-a suspendat dreptul de a conduce, căci are și mai multe concerte în perioada Paștelui și trebuia să se deplaseze cu mașina personală. „Nu va fi uşoară această perioadă pentru că sunt obişnuit să mă deplasez cu propria mea maşină. De Paşte, spre exemplu, am un concert la Poiana Braşov. Mă va ajuta să ajung acolo managerul meu.

Ne urcăm la bordul maşinii mele personale, căci a mai condus-o, şi se împacă bine şi vom rezolva problema. Pe viitor, voi vedea la ce alte soluţii voi apela. Dar, am să mă descurc!', a mai zis Trăistariu.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete