Mihai Petre și Elwira au câștigat „Asia Express”, sezonul 4? Primele declarații: „Nu am voie să spun prea multe”

Mihai Petre și Elwira, soția sa, au pornit împreună în cursa „Asia Express', sezonul 4, pe „Drumul Împăraților'. Cei doi au avut parte de surprize nebănuite, dar și de multe probleme. Recent, s-a zvonit că cei doi au câștigat acest sezon. 

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 6

Conform cancan.ro., dintre cele nouă perechi de vedete de la „Asia Express', bătălia finală s-ar fi dat între Mihai & Elwira Petre și Cuza & Emy. Cei care au ajuns primii în fața Irinei Fodor și au câștigat marele premiu în valoare de 30.000 de euro ar fi Mihai și Elwira Petre.

După acest zvonuri, Mihai Petre a declarat pentru fanatik.ro: „Nu am voie să spun prea multe despre Asia Express, mă leagă un contract de confidențialitate. Știți, se practică asemenea contracte, mai ales la emisiuni de acest tip. Doar departamentul de comunicare poate vorbi pe acest subiect'. 

Coregraful nici nu a confirmat și nici nu a infirmat zvonurile apărute. „Sunt interesante speculațiile, dar cred că trebuie să vedem ce s-a întâmplat. Nu pot să spun despre zvonurile respective nimic, nici nu am ce să spun', a mai precizat el pentru aceeași sursă.

„Avem foarte mari emoții'

Elwira și Mihai Petre sunt printre cei 18 concurenți care participă la „Asia Express', sezonul 4. Cei doi soți au plecat de acasă încrezători, însă pe parcursul competiției au întâmpinat o serie de dificultăți și și-au mai pierdut din entuziasm.

„Avem foarte mari emoții pentru Asia Express. Din nou putem să luptăm împreună. Asta mi se pare foarte tare', spuneau cei doi soți înainte de a pleca pe traseul de pe „Drumul Împăraților'.

Cursa a pornit în Turcia, iar echipele au fost supuse încă de când au ajuns acolo la probe dificile. Elwira și Mihai Petre au parte de o mare provocare, atât fizică, dar și psihică. Au nevoie de răbdare, determinare, dar trebuie să fie și o echipă eficientă. „Practic câștigul nostru este că vom trăi din nou', a explicat Mihai Petre, conform a1.ro. Soția dansatorului s-a plâns că probele sunt foarte grele, că sunt nevoiți să alerge de dimineață până seara. „Cel mai frustrant cred că este autostopul pentru că oamenii pur și simplu nu se opresc, nu vor să te ia. Urăsc autostopul, urma deja autostopul', a mărturisit și Mihai.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete