Mihai Petre reacționează dur când este nervos

Mai mereu calm, cu toate replicile pregătite și cu zâmbetul pe buze. Așa ne-a obișnuit Mihai Petre de-a lungul timpului. O apariție recentă de-a dezvăluit și o altă latură a lui. Cum reacționează vedeta TV când se enervează?

Mihai Petre este o persoană calmă, cu zâmbetul pe buze și amatoare de provocări. În același timp, este și un bărbat extrem de competitiv. Acest lucru s-a putut vedea din plin în cadrul reality-show-ului „Asia Express', la care participă alături de partenera lui, Elwira Petre.

Până în acest punct al competiției, a reușit să se stăpânească în majoritatea situațiilor tensionate. Însă în cele din urmă a răbufnit.

Aflați într-o probă contracronometru, într-o nouă țară, Georgia, Mihai Petre s-a enervat la culme când pasagerul unei mașini care oprise a început să țipe la cameraman. Mihai Petre a început să lovească în cauciucurile mașinii când aceasta a pornit și să-i adreseze injurii individului din mașină.

Mihai Petre: Este un alt moment jenant

Când mașina a pornit, iar pasagerul a coborât, Mihai Petre s-a dezvănțuit și a continuat cu vorbele dure la adresa individului. Nici strigătele Elwirei, nici membrii echipei nu au reușit să-l calmeze.

„Atunci chiar m-am enervat pentru că mi se pare de prost gust. Nu înțelegi, mergi mai departe, pentru că nu e ca și cum nu vezi camera. A pus mâna pe cameră, a început să împingă', a explicat acesta.

Ulterior, acesta a declarat că „este un alt moment jenant, din punctul meu de vedere, dar face parte din viața reală. Regret, dar e un alt exemplu de șofer violent și nici asta nu trebuie tolerat până la capăt, mai avem și pe la noi exemplare.'

Elwira și Mihai Petre formează una dintre echipele care au șanse mari de a câștiga marele premiu. Cei doi știu să se mobilizeze și să-și dozeze energia, astfel încât să ducă la bun sfârșit dificilele probe.

Mihai PetreSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Citește și: Leon Dănăilă – despresia duce la boli grave

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete