Mihai Bobonete a recunoscut că face terapie: „Am o ușoară teamă că povestea mea se va sfârși mai devreme de final”

Mihai Bobonete a recunoscut că face terapie de ceva timp, iar mersul la psiholog îl ajută extrem de mult. Juratul de la „Românii au talent' a spus care sunt fricile sale.

Actorul din „Las Fierbinți' a povestit că merge la psiholog de mult timp. Mihai Bobonete are mai multe temeri și nu a vorbit până acum despre ele. „Mi-e frică de singurătate și nu pot dormi în întuneric, mi-e frică de trădare, dar și de minciună, mi-e frică de prostie sau de mintea odihnită, mi-e frică de mine cel ce am fost și am o ușoară teamă că povestea mea se va sfârși mai devreme de final. Dar pentru toate astea există Laura sau cea care deține cheile tuturor ușilor încuiate din mintea mea. Fac terapie de ceva vreme și este un lucru la fel de important ca sportul sau ca alimentația în viața unui om. Mă ajută enorm terapia și sunt momente în care, fără sfaturile terapeutului, nu aș putea singur să găsesc calea așa de ușor', a declarat Mihai Bobonete pentru Fanatik.

Mihai-Bobonete-1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Mihai Bobonete este căsătorit din anul 2003 cu Cătălina, iar lucrurile în relația lor nu au fost întotdeauna roz. Sunt împreună de aproape 30 de ani, iar actorul a cunoscut-o la cantina liceului. De asemenea, el a precizat că au trecut peste momentele grele din cuplu și că totul este bine în familia lor. „Momente grele au fost și ele, dar pe cine interesează acum asta? Va dați seama că în ăștia 30 de ani nu a fost doar lapte și miere, dar important este că, de fiecare dată, am reușit să trecem cu bine peste și să avem puterea să acceptăm și să ne bucurăm de prezent', a spus Mihai Bobonete.


Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete