Mihai Bendeac s-a pus în genunchi în fața lui Florin Piersic. Reacția marelui actor l-a lăsat mască

Mihai Bendeac s-a întâlnit cu Florin Piersic la Timișoara, iar cei doi au avut un dialog total neașteptat. Tânărul actor s-a pus în genunchi în fața marelui actor și i-a pupat mâna la final.

Mihai Bendeac a postat pe contul său de Instagram un video de la întâlnirea cu Florin Piersic, unde a stat în genunchi în fața lui și i-a sărutat mâna în semn de aprecieze. Marele actor i-a spus fostului jurat de la „iUmor' că a încercat să ia legătura cu el în repetate rânduri.

„O întâmplare care m-a rupt…

M-am întâlnit la Timișoara cu maestrul Piersic după mulți ani… Pe lângă emoția imensă și, evident, inerentă având în vedere că respir același aer cu cea mai mare vedetă a României, am aflat cu stupoare că în ultimii ani ar fi încercat să ia legătura cu mine, dar ca persoane «binevoitoare» i-au spus că «nu mai vreau să știu» de dumnealui. I-am explicat că nu l-am sunat pentru că nu îmi permit. Este incredibilă senzația că privesc în ochi peste 70 de ani de teatru, televiziune și cinema. De aici și timiditatea/stângăcia mea în fața unei Legende. Maestre, acum, aflând că îmi dați voie să îmi permit, o să vă sun/vizitez.'

Florin Piersic și-a arătat admirația față de Mihai Bendeac și i-a mărturisit că a încercat să ia legătura cu el, însă i s-a transmis că acesta nu vrea să audă de el.

„Tu îmi spui mie «Maestre»?! Atunci eu cum să îți mai spun ție? Pai cum, măi Bendeac… Eu ți-am scris, îți dau semnale, comunic la toată lumea și zice «nici nu te cunoaște ăsta»', a spus Florin Piersic.

„Cine a spus așa ceva?', a întrebat extrem de mirat Mihai Bendeac, potrivit Libertatea.

Marele actor a continuat: „Am făcut emisiuni cu tine, m-ai imitat, ne-am tăvălit prin platou amândoi… Cum… tu știi ce însemni pentru mine?! Cum să îmi pupi mâna? Tu ești nebunie de om! Ești adorabil! Îți aduci aminte de mine? Bendeac, te iubesc mult! Nici nu îmi vine să cred! E cea mai mare satisfacție pe care o am în ultimii ani. De ani de zile te caut și nu îmi dai un semn.'

La final, Mihai Bendeac i-a pupat mâna actorului, în semn de apreciere, moment în care Florin Piersic a vrut să facă același gest, dar actorul nu l-a lăsat.

florin-piersic-si-mihai-bendeac-2SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 7)

Iată ce poți citi în ediția de print a revistei Avantaje, mai 2023:

A apărut ediția de mai a revistei Avantaje. Luna aceasta v-am pregătit materiale interesante, numai bune de savurat dimineața la cafea… În primăvara lui 2023 Avantaje îți este cel mai bun aliat pentru inspirație, informație și entuziasm. Afli lucruri noi sau poate deja știute dar noi te ajutăm să le certifici și să le structurezi. 

Iată o mică parte din cuprinsul ediției:

  • Acidul hialuronic este o super-moleculă pe care o avem cu toții în organism. Ce face acidul hialuronic? Îți spunem noi: are super-puteri: este capabil să amâne procesul de îmbătrânire cutanată.
  • Există superstiții care ne pot schimba viața? Prinși în vârtejul clocotitor al vieții moderne, ignorăm deseori, zeci și zeci de „reguli ale binelui și răului, un fel de legi nescrise, transmise de secole, din generație în generație și după care se conduce lumea misterioasă a semnelor ascunse.
  • Poveși urâte de pe TINDER: Iată câteva povești, cât se poate de adevărate, cu protagoniști care au avut curajul să se destăinuie despre dezastrul care se poate ascunde în spatele unor întâlniri „match by Tinder.
  • Ai colegi dificili? Există conflicte la serviciu? Iată cum trebuie să te comporți: micile neînțelegeri sau conflictele pe care le ai la serviciu îți pot face viața un chin. Nu le lăsa să-ți afecteze randamentul și eficiența, ci găsește modalități prin care defectele colegilor să-ți fie utile ție.
  • Cum se face un shooting de copertă? Fără cei patru pioni importanți, niciun shooting nu e relevant. Tiberiu Arsene, Cristian Buca, Mirela Macovei și Alexandra Calafeteanu sunt departe de a fi simpli pioni într-un proiect de imagine: ei sunt adevărații alchimiști care transformă obișnuitul în remarcabil. 
  • Răsfoiește revista aici: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Ego.ro
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete