Mihai Albu se căsătorește cu Elena Nechifor, iubita lui? „Este o persoană remarcabilă din toate punctele de vedere”

Mihai Albu e cu adevărat fericit alături de Elena Nechifor, iubita lui. În cel mai recent interviu, el a făcut referire la partenera sa ca la viitoarea lui soție.

Mihai Albu recunoaște că ajunge rapid la momente de deprimare când lucrurile nu merg așa cum își dorește el. Nu a apelat la ajutorul unui psiholog, nu a ajuns la depresie. „Orice chestie care nu îmi iese mă deprimă rău! Sunt un tip care pune la suflet foarte ușor orice și mă deprimă anumite chestii, dar mă remontez destul de repede, nu iau medicamente de niciun fel, poate ar trebui, nu știu. Nu sunt de dus la psiholog sau la psihiatru. Nu am fost niciodată, în schimb pe mine mă vindecă o realizare', a spus ceatorul de pantofi, care se mândrește cu relația lui cu Elena Nechifor.

Am destule realizări pe parcursul vieții. De exemplu am intrat într-o relație în care sunt foarte încântat, sunt încântat în momentul ăsta ca o cunoscut-o și mama mea care nu mai este printre noi și s-au plăcut. Asta a fost o împlinire pentru mine. Ăsta este un lucru ce te scoate din depresie…dragostea. Cred în dragoste cu adevărat', a mai declarat Mihai Albu în cadrul podcastului Ameritat cu Nasrin'.

În ceea ce privește planurile de viitorul cu iubit sa, Mihai Albu nu exclude o căsătorie. „Nu sunt lecuit de iubire să zic că nu îmi mai trebuie. Este foarte bine, e bine, ne-am mutat împreună și este ok.

Merge totul bine, este o persoană remarcabilă din toate punctele de vedere. Iubita mea este viitoarea mea soție. Cel mai mult într-o relație contează respectul. Să respecți celuilalt ce respectă el este extraordinar. Să nu încerci să îl schimbi, mai ales lucrurile pe care le respectă', a mai spus Mihai Albu.

Iubita lui Mihai Albu a cunoscut-o pe fiica lui și a Iuliei AlbuSeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 6)

A apărut ediția de octombrie a revistei Avantaje

Luna octombrie, pentru Avantaje, înseamnă an de an, o nouă aniversare. O nouă bornă așezată la temelia revistei. S-au făcut 27 de borne, 27 de ani de apariții neîntrerupte. Nu e lucru mic… Înseamnă, mai presus de numărătoarea filelor, a paginilor, a tuturor edițiilor, muncă multă și dedicare, căutare asiduă de subiecte potrivite.

De ceva ani, luna octombrie este semnalul de alarmă de la nivel mondial pentru cancerul de sân. Aici, firesc, i-am dat cuvântul profesorului Blidaru, promotorul celor mai multe premiere în tratamentul de elecție al cancerului de sân din România.

Interviuri

Vlăduța Lupău este resortul care împinge o generație puțin haotică și fără repere clare, înainte, și-i oferă un sens. Simplul fapt că e plăcută, iubită, ascultată, urmărită ne umple sufletele de speranță: nu e totul pierdut, folclorul mai are o șansă, muzica de petrecere nu cade total și literalmente în derizoriu… pentru că la răstimpuri apare câte o Vlăduța într-un colț de țară, care ne amintește tuturor cât de frumos știu să petreacă românii ca să-și slăvească bucuria și să uite de necazuri.

Psiho

  • Dacă cel mic nu are prieteni, cel mai probabil este o fire retrasă și introvertită. Ce e de facut dacă micuțul tău nu se împrietenește cu ceilalți copii? E ceva firesc sau e cazul sa te îngrijorezi?
  • Sindromul reflectorului în relația de cuplu: se referă la situația în care, unul dintre parteneri atacă și acuză în permanență, iar celălalt este mereu un defensivă, obligat să se apere continuu.
  • Bârfa. Ai întâlnit pe cineva care să nu stea niciodată la o șuetă? Greu de crezut. Mai ales că micile discuții de la colț' nu numai ca îți satisfac curiozitatea, dar îți pot aduce și beneficii neașteptate.

Sănătate

  • Ne-am obișnuit să considerăm durerile de spate și fracturile (frecvente sau nu) drept semne inerente ale bătrâneții, iar medicii iau drept “discopatie” sau “spondiloză cervicală” tasările vertebrale osteoporotice, pe care le tratează cu Indometacin, Diclofenac sau alte antiinflamatorii.
  • Te dor articulațiile când se schimbă vremea? O persoană „meteodependentă' se plânge de simptome fizice sau emoționale în funcție de starea vremii, prin urmare poate simți disconfort sau durere la nivelul articulațiilor sau mușchilor atunci când vremea se schimbă.
  • Avortul spontan: este o afecțiune caracterizată prin pierderea a trei sau mai multe sarcini consecutive înainte de săptămâna 20 de sarcină. Poate fi o experiență devastatoare dar este important să înțelegem cauzele și să ținem cont de recomandările pentru gestionarea avortului spontan recurent.

Gastronomie

Femeia la cratiță – ce citim în cărțile de bucate. Cărțile franceze au melci, scoici și alte orătănii din mare, ale noastre mai deloc. Cele chinezești se folosesc de foc iute și scurt, din paie și gunoaie; în Europa au fost mereu păduri de pus pe foc, deci gătim la foc lent și îndelungat. Acolo unde clima e caldă, condimentele sunt necesare ca prin iuțeala lor să provoace transpirație și deci să răcorească organismul.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Ego.ro
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete