Mihaela Radulescu: Viata ca o cursa cu obstacole

Mihaela Radulescu: Viata e ca o cursa cu obstacole

Prezenta ei aduce ratinguri maxime de audienta, dar si cele mai mari sume stranse in scop umanitar. Jurnalista, om de televiziune, scriitoare, actrita, studenta si mama, Mihaela Radulescu reuseste, la 39 de ani, sa ne uimeasca in continuare…

De cate ori ii scriu un mail Mihaelei, primesc raspunsul in urmatoarele minute. Nu in cateva ore sau a doua zi. Sau dupa o saptamana, cum se mai intampla cu unele dintre personalitatile mondene autohtone, care se scuza ca nu au timp sa scrie sau sa citeasca…

In schimb, credeti ca Mihaela se plictiseste singura, undeva pe o plaja in Bahamas, butonand la BlackBerry? Cu o slujba saptamanala la tv, cursuri in anul al patrulea la regie-film, scrisul de scenarii, carti si editoriale pentru reviste, lucrul la filme (ca actrita sau producator), castinguri, spoturi publicitare si munca de voluntariat pentru cauze sociale si umanitare, interviuri si sedinte foto pentru aparitii in media, nu prea ai timp de plictiseala.

Mai adaugati la asta timpul petrecut cu grija unui copil de trei ani si veti avea o imagine cat de cat apropiata de zumzetul cotidian din preajma Mihaelei. Singurii defavorizati din aceasta ecuatie sunt prietenii, care nu prea apuca sa o vada.

"Asta-i singurul neajuns al unui program incarcat", imi explica ea, cand o intreb cum reuseste sa le faca pe toate. "Dar n-as putea trai altfel", vine completarea si mi se pare ca inteleg o parte din secretul succesului. Sa le faci pe toate sau macar sa vrei si sa incerci.

"Intotdeauna m-am gandit la mine ca la un om care poate face orice-si propune, cu conditia pastrarii proportiilor de realism si adecvare la etape si conjuncturi de viata. Mi-a fost greu intre 18 si 25 de ani, atunci ma descurcam cel mai greu cu visele mele, cu viata, cu mine, in general, poate si pentru ca nu ma pusesem inca in acord cu mine, inca nu-mi descoperisem posibilitatile…"

De-a lungul anilor, ascensiunea ei a fost constanta si uluitoare ca forta si varietate de preocupari. Harnicia si constiinciozitatea ei – aceleasi. Acest lucru a impus respect, atat colegilor de breasla, profesorilor de la regie, politicienilor si oamenilor de afaceri, care raspund cu entuziasm demersurilor ei umanitare. Si publicului, care o adora, pur si simplu. Viata ei e ca o carte deschisa, un roman de aventuri care te invita la lectura…

Mihaela Radulescu s-a nascut in ziua de 3 august 1969, la Piatra Neamt. In copilarie a facut gimnastica ritmica de performanta si a incercat mai multe sporturi – tenis, volei, baschet, handbal si calarie. A participat la raliuri, a facut tir, parasutism ("Am sarit cu parasuta de la 3.600 de metri, in 2004, si o s-o mai fac, ca-mi place de mor!"), scufundari, schi pe apa si pe zapada, sarituri bungee jumping si coborari cu tirolina.

A imbinat pasiunea pentru sport cu cea pentru televiziune, aducand sportul extrem pe platouri, in direct ("Punem pariu ca-i vara"), fiind prima femeie care a realizat o cascadorie in direct si primul interviu subacvatic in direct, in primul platou subacvatic creat la o emisiune de televiziune in Romania. Se pare ca spiritul de aventura e mostenire de familie.

Parintii ei, profesori, au avut la un moment dat pasiunea raliurilor de amatori. "Amandoi au obtinut atestatul de arbitru", povesteste Mihaela. "Tata a organizat cateva astfel de raliuri, iar mama a concurat de cateva ori. La Raliul Femeilor, la Tg. Mures, mama era pilot si eu copilot (aveam vreo 16 ani). Probabil ca mult din dorinta mea de a incerca din toate se regaseste in educatia pe care am primit-o, asa erau si ai mei, asa am fost crescuti."

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete