Mihaela Rădulescu, revenire spectaculoasă pe micile ecrane. Unde o vei putea urmări?

Mihaela Rădulescu, revenire spectaculoasă pe micile ecrane. Unde o vei putea urmări?

După o pauză binemeritată, Mihaela Rădulescu revine pe micile ecrane și își va încânta fanii într-o emisiune de talente. Simpatica doamnă a televiziunii românești se întoarce la ProTV și va face parte din juriului unei emisiuni iubite de întreaga țară.

De-a lungul timpului, iubita lui Felix Baumgartner a făcut parte din juriul emisiunii „Românii au talent' sau a prezentat emisiunea „Ferma'. Acum revine tot la ProTV cu noi surprize. Anunțul reîntoarcerii sale l-a făcut pe contul său personal de Instagram, iar urmăritorii săi și-au dat seama imediat despre ce emisiunea ar putea fi vorba. Astfel că, din toamnă, diva de la Monaco va fi parte din proiectul „Masked Singer România'.

Potrivit click.ro, Mihaela Rădulescu ar fi venit special din pricipat pentru acest misterios show. Deși a publicat o fotografie pe Instagram în care își anunță revenirea la Media Pro, aceasta nu a dezvăluit numele proiectului.

Secret mission #coming soon #tv @protv_romania #work #yellowcode #brightside #cantwait, descrierea fotografiei făcută de Mihaela Rădulescu

Filmările sezonului 2 au început deja, iar Iulian Moga este regizorul celebrei emisiuni. Anul acesta au avut loc câteva schimbări, Jorge fiind înlocuit de Pavel Bartoș. Se pare că Narcis Ianău („Românii au talent'), Andrei Iulian Angelescu (fost concurent „Exatlon România') și dansatorul Dragoș Roșu sunt câțiva dintre concurenții acestui sezon.

Pavel Bartoș este foarte încântat de noul proiect și după cum susține chiar el misterul din emisiune face și mai palpitantă experiența.

„Mă simt ca James Bond! De ce? Pentru că tot timpul voi fi pus în fața neprevăzutului și a surprizei maxime, pe care trebuie să le gestionez. Pentru mine este ceva nou acest format, îmi plac începuturile de drum, îmi plac noutățile, îmi plac provocările. Masked Singer România este primul show în care prezint, dar… nu știu pe cine.

S-ar putea sub mască să fie oameni cunoscuți din muzică, din sport, din actorie, din IT, personalități marcante interne și poate internaționale, pot fi oameni pe care-i cunosc de-o viață, tocmai de aceea aștept cu nerăbdare clipa în care voi afla', a declarat Pavel Bartoș, potrivit sursei menționate.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete