Mihaela Rădulescu, alături de fiul ei, Ayan, la New York

Mihaela Rădulescu își încântă fanii de pe rețelele de socializare cu imagini de la New York, unde se află în compania fiului ei, Ayan.

O prezență constantă pe rețelele de socializare, Mihaela Rădulescu își ține la curent fanii cu deplasările pe care le face prin lume. De câteva zile, vedeta se află la New York, în America, acolo unde fiul ei studiază. Cei doi s-au răsfățat la restaurante de lux, cu renume, au mers la cumpărături și au vizitat și un zgârie-nori faimos, One Vanderbilt.

New Yorkul este o destinație frecventă a Mihaelei Rădulescu, mai ales de când fiul ei a ales să studieze acolo. Iar mesajul din dreptul uneia dintre poze ridică multe semne de întrebare: „o nouă viață, o nouă priveliște'.

Într-un interviu acordat Amaliei Enache pentru Hope and Homes for Children Romania, vedeta a povestit că nu a fost pregătită pentru decizia fiului de a se stabili în America, însă a fost de acord.

Mihaela Rădulescu: „Am făcut un exces din a păstra lucrurile copilului meu'

„Cred foarte mult în sistemul de învăţământ american, cel universitar, chiar am fost fanul acestui sistem de învăţământ şi ştiam dintotdeauna că, dacă vrei să-ţi îndrumi copilul spre o universitate de genul ăsta, trebuie să începi să-l pregăteşti din grădiniţă. Asta înseamnă că trebuie să te gândeşti şi la cantitatea de sporturi şi genul de sporturi pe care le face, trebuie să te gândeşti la instrumente muzicale – măcar să fie familiar cu ele, trebuie să te gândeşti la o cultură generală satisfăcătoare şi la o activitate socială, la rezultatele şcolare  – pentru că toate astea ajung, la un moment dat, într-un dosar de aplicaţie la facultate. Dacă nu aveam grija asta din urmă să adun acolo nişte lucruri, nişte situaţii, acum nu avea nicio şansă la o şcoală din America, pentru că acolo aşa funcţionează lucrurile”, a povestit la acea vreme Mihaela Rădulescu.

Vedeta rămâne totuși cu un regret:

Când te duci acasă şi casa e goală, iar lucrurile lui sunt încă acolo… Eu am făcut exces în a păstra lucrurile copilului meu, pe unele le-am transformat în obiecte de artă în capul meu, nişte instalaţii, nişte tablouri cu prima pereche de papuci, prima scrisoare pe care mi-a scris-o, avem şi o capsulă a timpului, pe care într-o zi o s-o deschidem împreună. Mi-e greu să mă desprind, la mine e o întârziere în a mă desprinde de vârstele lui, am rămas cu un delay… “

baietelul mihaelei radulescuSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Citește și: Emanuel Ion, un talent impresionant

Foto: Instagram

Vezi şi Times Square din New York – curiozități și lucruri mai puțin știute!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete