Mihaela Bilic recomandă să scoatem un ingredient din alimentație. Toți românii îl consumă. „Este un dușman al tinereții”
:contrast(8):quality(75)/https://www.avantaje.ro/wp-content/uploads/2024/12/bilic-2-2.jpg)
Celebrul nutriționist Mihaela Bilic a vorbit recent despre alimentul care grăbește îmbătrânirea și care este consumat zi de zi de toți românii. Nutriționista a precizat că zahărul este un dușman al tinereții și al pielii. Mihaela Bilic recomandă excluderea acestui ingredient din alimentație.
Mihaela Bilic, unul dintre cei mai apreciați nutriționiști, vine cu noi sfaturi alimentare pentru cei care o urmăresc în mediul virtual. De data asta, ea a vorbkit despre alimentul care grăbește procesul de îmbătrânire și pe care românii îl consumă zilnic.
„E unul singur și este dușmanul tinereții și al pielii, anume zahărul. După soare, apropo de fetele cărora le place să fie bronzate, da, soarele distruge grav pielea, zahărul este acest agent de ruginire din interior.
Zahărul crește stresul oxidativ la nivelul celulelor, iar atunci când este prezent în sistem ruginim, toate procesele de îmbătrânire se accentuează. Sfatul meu este să îl scoateți din alimentație și să îl consumați precum sarea, presărat, ca un condiment', a spus Mihaela Bilic, potrivit Cancan.
:contrast(8):quality(75)/https://www.avantaje.ro/wp-content/uploads/2024/12/459873876_1066446708170966_8455277905297378153_n.jpg)
Mihaela Bilic susține că absența zahărului din alimentație are beneficii. Pielea ar fi mult mai tânără fără acest ingredient. Condimentul are efecte dăunătoare indiferent de felul în care este consumat.
„Altfel, în prezența zahărului, indiferent ce mâncăm, tot rău va fi! Culmea, cu cât viața are mai puțin zahăr, cu atât e mai multă tinerețe. Și pielea beneficiază de lipsa lui', a mai spus Mihaela Bilic.
Ce spune Mihaela Bilic despre pateul din comerț
Pateul reprezintă o variantă rapidă de masă, însă oricine trebuie să știe ce fel de produs să aleagă, atunci când merge la cumpărături.
Nutriționista vedetelor spune că acesta apară organismul de anemie și a explicat la ce trebuie să ne uităm atunci când mergem la cumpărături.
Pateul de ficat sănătos pentru consumul uman trebuie să aibă o cantitate scăzută de sare și grăsimi. În cazul grăsimilor, se recomandă un procent de până la 28%. Mihaela Bilic mai anunță că numărul de ingrediente joacă un rol esențial în compoziția acestui produs, potrivit Fanatik.