Mesajul Irinei Columbeanu pentru tatăl ei la revenire în România: „Știu prin câte ai trecut pentru mine și pentru familia noastră”

Irina Columbeanu i-a mulțumit public tatălui ei, Irinel Columbeanu. Tânăra a făcut primele declarații la întoarcerea în România, după șase ani în America.

În anul 2018, Irina Columbeanu a părăsit România și s-a mutat în America la mama ei, la Monica Gabor. Spre surprinderea tuturor, vineri, 14 iunie, ea a revenit în țară, unde a fost așteptată la aeroport de tatăl ei. Fostul milionar Irinel Columbeanu a trăit emoții intense la revederea cu Irinuca, care acum are 16 ani.

Pentru emisiunea online „Fiță cu Adiță', Irina Columbeanu a făcut și primele declarații la revenirea în țară, unde va sta doar o săptămână. Se întoarce rapid în America.

„Mi-a fost foarte dor de tatăl meu și de țara asta frumoasă! Sunt foarte fericită și foarte recunoscătoare că sunt din nou aici după 6 ani. Da, e perfect momentul acesta! În acești șase ani chiar m-am schimbat foarte mult! A fost o schimbare foarte bună și pozitivă', a spus ea.

Totodată, tânăra a avut și un mesaj pentru tatăl ei, care, emoționat, i-a stat alături. „Sunt recunoscătoare că am putut să am ocazia să mă mut în America, dar sunt și foarte recunoscătoare că am putut să mă întorc în România și să îmi văd tatăl și țara.

Nu aș fi unde sunt acum fără tatăl meu, care a sacrificat enorm de mult pentru mine și sunt extrem de recunoscătoare și mulțumesc! Știu prin câte ai trecut pentru mine și pentru familia noastră! El este generos, este foarte amuzant și foarte înțelept', a spus Irina Columbeanu.

Fericit de revederea cu fiica lui, Irinel Columbeanu a zis: „Cel mai frumos și fericit moment din această vară. O iubesc foarte mult pe Irina și îi urez bine ai venit în țara ta natală'. Întreaga emisiune online poate fi urmărită vineri, pe Youtube.

irina-columbeanu-in-romania-14SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 7)

Irinel Columbeanu locuiește la azil

După o perioadă tumultoasă și pierderea întregii sale averi, Irinel Columbeanu, fostul soț al Monicăi Gabor, locuiește în prezent la un azil din Ghermănești de aproape jumătate de an. Aici, fostul milionar se bucură de cele mai bune condiții.

Irinel Columbeanu a fost remarcat ca fiind o persoană activă, care face regulat sport și are un regim echilibrat. La azil, fostul soț al Monicăi Gabor are parte de un program bine stabilit, începând ziua cu micul dejun și continuând cu activități sociale și de relaxare alături de prieteni. Frecvent, Columbeanu iese în oraș sau călătorește în afara Bucureștiului.

Fostul milionar primește lunar o pensie modestă de 2.000 de lei, iar azilul îi oferă acces la facilități cum ar fi sala de fitness. Recent, acesta a făcut și analize medicale, rezultatele fiind îmbucurătoare, confirmând absența unor afecțiuni grave.

„Irinel este bine. Are o pensie pe lună de 2.000 de lei. Duce o viață liniștită aici. Dimineața se trezește, ia micul – dejun, bea un ceai după care o cafea fără cofeină. Recent i s-au făcut toate analizele medicale și ceea ce este cel mai important este că nu are AVC. Zilnic merge aici, la azil, la sală, face mișcare. Nu are moralul scăzut, nu l-am văzut niciodată să plângă, este bine aici’, a declarat Ion Cassian pentru Click!.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Ego.ro
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete