Mesaje de Paște 2023: cele mai inspirate urări pe care să le faci celor dragi

Mesaje de Paște 2023. Ca la orice sărbătoare, și de Paște ne place să știm că cele mai dragi ființe din viața noastră se gândesc la noi. Iar cel mai la îndemână mod de a ne demonstra acest lucru este să ne trimită mesaje. Iată o listă de mesaje de Paște 2023 pentru cei dragi.

Mesaje de Paște 2023
Mesaje de Paște 2023

Trimite-le și tu gândurile tale bune celor dragi prin intermediul unor mesaje haioase. Le poți trimite ca atare sau le poți însoți de imagini de Paște. Noi am întocmit o listă lungă cu urări de Paște pe care să le faci rudelor, partenerului de viață, copiilor, prietenilor sau colegilor. Iată, așadar, cele mai frumoase mesaje de Paște 2023. Lasă-te inspirat!

Mesaje de Paște 2023 pentru familie

“Sfânta sărbătoare a Învierii Domnului să-ţi aducă cele 4 taine divine: încredere, lumină, iubire, speranţă. Să ai parte de momente de neuitat alături de cei dragi! Paște fericit!”

“Învierea Domnului să-ți întărească încrederea și speranța! Hristos a înviat!”

“Să-ţi fie inima plină de linişte şi bucurii. Paşte fericit!”

“Zilele să-ţi fie colorate, vesele şi luminoase ca Paştele! Sărbători fericite!”

“Toată bucuria acestui moment glorios al Învierii Mântuitorului să fie și a ta! Paşte fericit!”

Mesaje de Paște 2023 pentru părinți

“Fie ca binecuvântarea cerească să se reverse asupra familiei noastre și să ne facă mai buni, mai darnici, mai înțelepți! Hristos a înviat!”

“Pentru unii, Paştele e un moment de întregire a familiei, în care îşi doresc pace şi bucurie. Pentru alţii, e o zi în care se distrează sau scapă de serviciu ori de şcoală. Pentru mine, e o sărbătoare minunată pe care vreau să o petrec alături de cele mai minunate ființe din viața mea – părinții mei. Paşte fericit!”

“Sfintele Sărbători să ne facă viaţa mai frumoasă, casa mai bogată şi masa îmbelşugată. Fie ca Învierea Mântuitorului să ne facă să aducem lumină, căldură şi iubire în suflet. Hristos a înviat!”

“Dragii mei părinţi, voi mi-aţi luminat viaţa şi mi-aţi arătat drumul cel bun! Vă mulţumesc din suflet pentru sfaturi şi pentru dragostea pe care mi-aţi oferit-o! Paște fericit!”

“Când eram mică, îmi doream cele mai frumoase daruri de la iepuraș. Acum ştiu că cele mai importante cadouri nu sunt împachetate frumos, ci sunteţi voi. Paște fericit!”

Mesaje de Paște 2023 pentru copii

“Umblă veste-n tot oraşul cum că vine iepurașul/Să-ți aducă pe-nserat, Paşte bun şi Luminat!”

“Un iepuraş tare drăgălaş a ieșit în cale cu viteză mare şi-ţi urează neîncetat să ai Paşte Minunat și Hristos a Înviat!”

Umblă veste-n tot oraşul, cum că vine iepurașul, Să v-aducă pe-nserat, Paşte Fericit şi luminat!

“Iepuraşi: 8 se spionează, 5 sunt la somnic şi frumos visează, 2 mai albiori dau cadou de sărbători, iar ultimul a citit

Un înger blând din cer coboară, Se roagă-n taină, apoi zboară. De-acolo sus el ne trimite: Un zâmbet blând, o rază caldă și trei cuvinte: Hristos a Înviat!  

Vezi și: Aranjamente florale superbe pentru masa de Paște
 

Mesaje de Paște 2023 pentru soț/soție sau iubit/iubită

“Paştele este o promisiune pe care Dumnezeu o reînnoieşte în fiecare primăvară. Fie ca şi promisiunea ta de dragoste eternă să fie la fel. Paşte fericit!”

„M-a contactat iepuraşul şi mi-a zis că eu o să fiu cadoul tău de Paşte. Așadar, vei avea un Paște fericit!'

“Mi-am făcut wishlist-ul de Paşte… te vreau pe tine în grădină, în casă, în gânduri şi în suflet! Dacă dai reply, înseamnă că mi-am primit cadoul, aşa că iepuraşul poate să îşi vadă de treabă anul ăsta! Paște fericit!”

„Iisus a fost un crin printre spini, iar tu, prin dragostea lui, ai devenit un crin printre crini. Hristos a înviat!'

“De Paște, voi ieși din ou special pentru tine, lumină în sufletul tău din nou voi aprinde. Să fii fericit/ă și iubit/ă; toată dragostea mea prin iepuraș ți-o trimit. Hristos a înviat!”

Mesaje de Paște 2023 pentru prieteni

“Anul acesta, iepurașul să vină la tine încărcat cu bunătăți și să nu uite să îți dea și plicul cu cei o sută de pupici de la mine. Paște Fericit!”

“Trăieşte-ţi viaţa din plin! Iisus a renunţat la a lui pentru asta. Paşte fericit!”

“Redescoperă sentimentele sincere ascunse în sufletul tău, fii mai bun cu cei ce au nevoie de dragoste şi sprijin şi la fel de iubitor şi plin de căldură cum numai tu ştii să fii! Hristos a înviat!”

“Hristos a Înviat! Fiindcă ți-am urat, este rândul tău să ciocnești un ou! Pune cozonaci pe masa de Paști și sărbătorește cum e creștinește! Paște fericit!”

“Redescoperă sentimentele sincere ce ți se adăpostesc în suflet, fii mai bun cu cei ce au nevoie de dragoste și sprijin, și la fel de iubitor și plin de căldură cum numai tu știi să fii! Hristos a înviat!”

Învierea Domnului să-ţi umple sufletul de lumină, ochii de lacrimile bucuriei, mintea de gânduri frumoase şi inima de iubire! HRISTOS A ÎNVIAT!

Fie ca Paştele să-ţi întârească încrederea şi speranţa! Hristos a înviat!

Bucuria vine din lucruri mărunte. Liniştea vine din suflet. Lumina vine din inima fiecăruia. Paşte Fericit!

A venit timpul ca speranța, credinţa şi iubirea să învie în sufletele noastre, aduse de Cel care este Calea, Adevărul şi Viaţa! Hristos a înviat!

E ziua în care se naşte speranţa, iubirea şi gândul bun. E ziua în care iertăm şi dăruim. E ziua Învierii Domnului. Paşte fericit!

De Paşti, când zorile s-aprind şi la biserici clopotele bat, din inimă îţi zic Hristos a Înviat! 
 

Mesaje de Paște 2023 pentru colegi

„Azi, în zi de sărbătoare, asupra casei tale să coboare liniştea şi pacea. Minunea Învierii lui Iisus să dăinuie în inima ta, să-ți lumineze viaţa şi să-ți aducă renaşterea credinţei, speranţei şi bucuriei. Hristos a înviat!'

„Învierea Domnului să-ți sporească sănătatea și belșugul, să-ți împlinească gândurile și speranțele, iar lumina sfântă a Învierii să coboare în sufletul tău. Paște fericit!'

“Bucuria Învierii Domnului să-ți aducă în suflet linişte, pace şi fericirea de a petrece aceste clipe magice alături de cei dragi. Hristos a înviat!”

“Sfânta sărbătoare a Învierii Mântuitorului să-ți lumineze calea și să-ți umple sufletul de bucuria unei vieți care nu se va sfârși niciodată! Paște fericit!”

“Lumina şi căldura Paştelui să ne încălzească sufletele, să ne lumineze minţile, să ne deschidă inimile spre iubire, credinţă, iertare.  Să fim mai buni, să ne bucurăm din plin de frumuseţea tuturor lucrurilor care ne înconjoară şi să dăruim iubire celor dragi. Sărbători fericite și liniștite!”

Mesaje de Paște 2023 haioase

„Îți doresc ca iepuraşul să nu te ocolească nici în acest an, deşi ştiu că nu ai fost atât de cuminte precum încerci să pari. Paște fericit!'

De Paşte să iei de poftă, nu să mănânci de foame, carnea de miel are cam 200 de calorii la suta de grame. Hristos a înviat!'

“Cioc! Cioc! Astăzi am ieşit din ou special pentru tine, să-ţi urez un Paşte fericit cu râsete şi voie bună!”

“Anul acesta, nu mai există sponsorizări aşa că îţi aduc doar urări de fericire, sănătate, veselie şi multă iubire. Semnat: Iepuraşul! Hristos a înviat!”

“Să-ți fie viața pufoasă ca un cozonac, fără griji ca a unui miel, colorată ca un ou de Paște și luminoasă ca ziua Învierii. Hristos a înviat!”

Să-ți fie viața pufoasă ca un cozonac, fără griji ca a unui miel, colorată ca un ou de Paști și luminoasă și bucuroasă ca Ziua Învierii. Hristos a Înviat!

Anul acesta iepuraşul o să vină la tine încărcat cu bunătăţi şi o să-ţi dea plicul cu cei o sută de pupici de la mine! Paşte mielul fericit, oul şade înroşit, de ruşine s-a scumpit, iar iubitul iepuroi să v-aducă euroi, fericire, sănătate, mult noroc şi spor la toate. Iepuraşul mustăcios, şi-a luat ciorapii pe dos şi mi-a zis în două şoapte, să-ţi dau unul dintre acele mesaje de Paște.


16 iepuraşi: 8 se spionează, 5 sunt la somnic şi frumos visează, 2 mai albiori dau cadou de sărbători, iar ultimul a citit Să ai Un Paşte Fericit! 

„Un iepuraş cu boticul alb, a venit la voi în prag. Să vă aducă oul roşu, care să vă umple coşul. Hristos a înviat!'
 

Mesaje de Paște 2023 în versuri

“Iepurașul mustăcios e de Paște norocos, nu-ți lasă cadou în ghete, are el alte secrete: pasca, oul înroșit, cozonacul, mielul fript și un Paște Fericit!”

„Un iepuraş cu boticul alb a venit la voi în prag. Să v-aducă oul roşu, care să vă umple coşul. Hristos a înviat!'

“Iepurașul plin de flori o să-ți apară la fereastră în zori. Aduce ziua de Paște la tine-n casă și multe bunătăți alese pe masă. Hristos a înviat!”

“Iepurașul nu mai vine, că nu prea se simte bine. A aflat din Parlament că e criză în buget. Aşa că s-a îmbătat ca să nu fie crizat! Paște fericit!”

“În noaptea Învierii, când clopotele bat, eu îţi doresc din suflet '

Un înger blând din cer coboară, Se roagă-n taină, apoi zboară. De-acolo sus el ne trimite: Un zâmbet blând, o rază caldă și trei cuvinte: Hristos a Înviat!

Umblă veste-n tot oraşul, cum că vine iepurașul, Să v-aducă pe-nserat, Paşte Fericit şi luminat!

Iepuraşul drăgălaş

Un iepuraş tare drăgălaş
A ieşit în cale,
Cu viteză mare.
Şi-ţi urează neîncetat
S-ai un Paşte Minunat,
Şi … Hristos a Înviat!

Iepuraşul mustăcios

Iepuraşul mustăcios,
E de Paşte norocos.
Nu-ţi lasă cadou în ghete,
Are el alte secrete:
Pasca, oul înroşit,
Cozonacul, mielul fript
Şi un Paşte fericit!
 
 

Mesaje de Paște 2023 pentru Facebook

“Învierea Domnului să îți aducă în suflet bucurie și iubire. Paste Fericit alături de toți cei dragi!”

“Un înger blând din cer coboară, Se roagă-n taină, apoi zboară. De acolo de sus el ne trimite: un zâmbet blând, o rază caldă, trei cuvinte: Hristos a Înviat!”

“Cu lumânări aprinse și sufletul curat, să spunem împreună Hristos a înviat!”

“E totul gol, lipsit de miez. Nu e iubire, nu e crez, ce este bun e aruncat. E-o lume nouă, în păcat, că uiți să ierți ce-i de iertat chiar de Hristos a înviat!”

“Cei care se războiesc să învețe pacea, cei care se urăsc să știe să iubească, iar cei bogați să învețe să dăruiască. Hristos a înviat!”

Mesaje de Paște 2023 de trimis prin SMS

“E atâta lumină în jur pentru fiecare dintre noi. Lasă lumina să intre în casa sufletului tău și te vei simți cu adevărat împlinit. Hristos a înviat!”

“Învierea Domnului să vă aducă bucurie în casă și în suflet, bucurie și înțelepciune. Hristos a înviat!”

“A venit timpul ca speranța, credinţa şi iubirea să învie în sufletele noastre, aduse de Cel care este Calea, Adevărul şi Viaţa! Hristos a înviat!”

“Pe vremuri, oamenii aveau cruce de lemn şi inima de aur. Acum au cruce de aur şi inima de lemn. Fie ca sfânta sărbătoare a Învierii să readucă aurul în inimile noastre. Paște fericit!”

“Îngerii să te protejeze, tristeţea să te uite, bunătatea lui Dumnezeu să se reverse asupra ta! Paşte fericit!”

Citește și Tradiții și obiceiuri de Paște 2023

Cum să-ți faci singură un machiaj de Paște profesional

Autor: Oana Anghel

Sursa foto: 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news