Matt Damon, depresie în timp ce juca într-un film. Cine l-a salvat: „Ce am făcut?”

Matt Damon a dezvăluit în emisiunea “Jake’s Takes”, în timp ce promova filmul “Oppenheimer”, că odată “a căzut în depresie” la jumătatea filmărilor la un film care nu a ieșit așa cum a sperat atunci când a acceptat rolul.

„Fără a numi vreun film anume… uneori te afli într-un film despre care știi, poate, că nu va fi ceea ce ai sperat să fie, și totuși îl faci. Și mai ai câteva luni până la final și ți-ai dus familia undeva, i-ai încurcat, și îmi amintesc că soția mea m-a tras de mânecă pentru că am căzut într-o depresie de genul, ce am făcut? Ea a spus doar: “Suntem aici acum”. Știi, mă mândresc, în mare parte datorită ei, cu faptul că sunt un actor profesionist și ceea ce înseamnă să fii actor profesionist este să te duci și să lucrezi 15 ore pe zi și să dai absolut totul, chiar și în ceea ce știi că va fi un efort pierdut. Și dacă poți face asta cu cea mai bună atitudine posibilă, atunci ești un profesionist, iar ea m-a ajutat foarte mult în acest sens”, a declarat Matt Damon, potrivit Variety.

Damon nu a numit filmul în care a intrat în depresie, dar a vorbit deschis în trecut despre faptul că a jucat în filme despre care știa că se îndreaptă spre dezastru. Un astfel de film a fost “The Great Wall”, filmul cu monștri din 2016 al lui Zhang Yimou, care a fost slab recenzat și care a generat controverse pentru narațiunea sa de salvator alb. Damon a jucat rolul unui mercenar european care este forțat să facă echipă cu forțele imperiale chineze pentru a respinge o amenințare extraterestră. Filmul nu a reușit să treacă de pragul de 50 de milioane de dolari în SUA, în ciuda unui buget de producție de 150 de milioane de dolari.

În “Oppenheimer”, de Christopher Nolan, Damon joacă rolul directorului Proiectului Manhattan, Leslie Groves. Epopeea bombei atomice are premiera pe 21 iulie la Universal Pictures.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete