Mario Fresh regretă participarea la Asia Express?

Mario Fresh regretă participarea la Asia Express?

“Totul a fost extrem de greu în ASIA Express, dorul de familie, dorul de casă, dorul de luxul de acasă, dorul de confort. Chiar dacă Alexia stă în Londra şi eu aici, nu eram aşa obişnuit cu plecările astea lungi, deoarece ne vedeam foarte des pe Face Time şi oricum mai ajungeam unul pe la celălalt mult mai des. Stăteam acolo fără telefon, fără să ştiu ce face şi a fost cam greu.

Experienţa asta nu prea m-a schimbat. Am văzut nişte locuri noi şi am fost pus în nişte situaţii noi, am ştiu, împreună cu Alex, să le luăm ca atare şi să nu ne lăsăm influenţaţi, să trecem prin ele ca nişte bărbaţi adevăraţi: Au fost nişte situaţii extrem de grele, dar au trecut, m-am întors acasă liniştit şi am mâncat mult tare (râde)', a povestit artistul pentru OK! Magazine.

Decis este faptul că Mario Fresh nu va mai accepta vreodată să participe la un show de gen. Cele două competiții, Asia Express și Exatlon, l-au ajutat să-și întindă și depășească limitele, însă consideră că este suficient. Se oprește aici.

„Nu mai plec niciodată într-o astfel de experienţă. Am pus punct. A fost mai dur decât mă aşteptam, mult mai dur', continuă artistul.

Altfel, este recunoscător pentru toată experiența acumulată, pentru lecțiile pe care le-a primit de la oameni cu mult mai puține posibilități financiare decât el care, totuși, zâmbesc și sunt pozitivi. Și, mai important decât asta, Asia Express l-a ajutat să realizeze cât este de Binecuvântat.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete