Marina Voica conduce și la 86 de ani ai săi. Ce mașină are: „La ea apelez ori de câte ori mă deplasez prin Breaza, să-mi fac în special cumpărăturile”

Marina Voica, care are 86 de ani, trăiește la Breaza. Acolo are o casă, o mașină, pe care a anunțat acum într-un interviu pentru Playtech.ro că încă o conduce. Are de zeci de ani permisul de conducere și nu are de gând să renunțe la el deoarece se simte bine și crede că încă mai poate fi în trafic.

Marina Voica are Volkswagen Beetle de culoare galben. „Am încă vederea bună și reacții normale. Iar asta mă face să mă urc cu încredere la volanul mașinii mele, un model nou, pe care mi l-am cumpărat destul de recent.

E un Volkswagen Beetle, la care apelez ori de câte ori mă deplasez prin Breaza, să-mi fac în special cumpărăturile, fiindcă nu mai pot să car, la vârsta mea! Așa că ori de câte ori merg la piață sau la magazinele din oraș, mă ajut de ea', a spus cunoscuta artistă.

marina-voica-conduce-masina-la-86-de-ani-4SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Ea spune că din 1976 are permis de conducere, pe atunci locuia însă la București.

„Pe vremea acea adoram să merg cu mașina la mare. Mergeam des pe distanța București-Mangalia fără nicio oprire. Și știți de ce? Fiindcă adoram să depășesc camioanele și când vedeam cât de multe erau în trafic nu mai voiam decât să ajung cât mai repede la destinație.

Dacă aș fi făcut și cel mai scurt popas, ar fi însemnat să mă iau iar la trântă cu ele. E drept, ajungeam frântă la mare, dar ajungeam!', adaugă Marina Voica.

Are experiență în trafic, dar recunoaște că avut și incidente.

„Cine spune că are carnet auto de multă vreme și susține că nu a avut niciun fel de incident, cred că exagerează! La viața mea, am și tamponat mașini, din vina mea, dar am fost și lovită. Toate astea fac parte din normalitate și ca atare mi s-au întâmplat și mie!', a încheiat ea.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete