Prima reacție a Alinei Sorescu după ce Alex Ciucu, soțul ei, a fost surprins cu altă femeie

Prima reacție a Alinei Sorescu după ce Alex Ciucu, soțul ei, a fost surprins cu altă femeie

În urmă cu câteva zile, Alexandru Ciucu, soțul Alinei Sorescu, a fost surprins în compania unei domnișoare la un restaurant din București, iar zvonurile privind un posibil divorț de cântăreață au început să circule.

Potrivit fotografiilor de pe spynews.ro, soțul Alinei Sorescu apare însoțit de o blondă misterioasă. Mai mult decât atât, cei doi au fost văzuți retrăgându-se în apartamentul femeii. Nu este prima dată când se vorbește despre un posibil divorț al lui Alex Ciucu de Alina Sorescu. Pentru a pune capăt speculațiilor, acesta a ținut să facă unele precizări.

„Nu se pune problema de așa ceva!', a declarat creatorul de modă pentru redacția.ro, fără a comenta în vreun fel fotografiile în care apare alături de blonda misterioasă.

De la izbucnirea acestor zvonuri în mediul online, Alina Sorescu a ales să trateze totul cu indiferență. A postat în urmă cu puțin timp mai multe fotografii pe pagina sa de Instagram. Blondina petrece mult timp în studioul de înregistrări. Ea și-a anunțat fanii pe contul personal de Instagram că urmează să lanseze o nouă piesă. „În curând un cântec nou superb…', a scris Alina Sorescu, care a postat și câteva fotografii cu lalelele din curtea proprie. „Îmi va fi dor de lalelele mele', a mai scris artista. Într-una dintre fotografii apar și cele două fetițe pe care le au Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, Carolina și Raisa.

Speculațiile legate de un posibil divorț au apărut prima dată în vara anului trecut, atunci când Alex Ciucu a fost văzut singur într-un club din Mamaia, în timp ce Alina rămăsese acasă cu cele două fetițe, Carolina și Raisa.

La acea vreme, Alina a negat zvonurile care spuneau că ar fi divorțat de soțul ei.

„Eu sunt în lumea asta de mică și am muncit atâția ani să ajung la un nume curat și lumea, cum să spun, să creadă în numele meu. Să-mi creez o imagine credibilă. Dar eu sunt destul de obișnuită cu lumea asta. Celebritatea, într-adevăr, nu este ușor de dus pe umeri. Dar eu asta fac de când mă știu. Sunt în lumina reflectoarelor de când eram copil. Sunt învățată cu astfel de situații. Vreau să-mi văd mai departe de activitate și familie', spunea atunci Alina Sorescu.

„Nu am fost cu el la mare pentru că am fost foarte ocupată cu școala de muzică și una dintre fete a avut febră așa că a stat cu ea. Alex a fost la golf și la întoarcere s-a oprit în Mamaia. Nu mă deranjează bârfele pentru că sunt obișnuită. Lumea mondenă e mică', a mai adăugat ea.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete