Mariah Carey, achiziție în valoare de 5,65 milioane de dolari. Cum arată conacul vedetei?

Mariah Carey a cumpărat un conac de mai multe milioane de dolari în Atlanta. Cântăreața celebră, însă, nu a făcut încă o declarație cu privire la marea investiție.

Realtor.com a raportat pentru prima dată că o companie de management care are legături cu Mariah Carey a achiziționat proprietatea colonială într-o tranzacție în afara pieței în noiembrie 2021 pentru 5,65 milioane de dolari. Atlanta Journal-Constitution a confirmat prin înregistrările proprietății din Fulton County că o companie imobiliară numită The Mirage Real Estate Trust a cumpărat conacul situat în Sandy Springs.

Numele companiei imobiliare este foarte asemănător cu cel al Mirage Entertainment Inc., o agenție de talente a cărei CEO Mariah Carey este CEO și are o adresă de corespondență din California cu agenția lui cântăreței.

Buckhead.com susține că proprietatea are 16.202 de metri pătrați și a fost construită în 1992. Are șase dormitoare, cinci băi și băi de serviciu.

„Un exemplu nobil de arhitectură georgiană al renumitului arhitect Stephen Fuller, acest frumos conac se află pe mai mult de patru acri înverziți și este la fel de impunător, pe atât de primitor.

O piscină relaxantă, un teren de tenis și un pavilion din cărămidă, perfecte pentru divertisment în aer liber, creează cadrul ideal pentru a te bucura de terenurile uimitoare. Spațiile regale, finisajele elegante și locurile bine planificate pentru relaxare, distracție și reuniuni fac din această casă un loc inspirant pe care să-l numiți acasă', scrie site-ul web, citat de Reporter Newspapers.

Mariah Carey Buys Atlanta Estate For $5.65 Million DollarsSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 8

Potrivit sursei mai sus menționată, conacul din Atlanta a fost închiriat anterior de Dwayne „The Rock' Johnson, actorul din „Fast and Furious'.

Mariah Carey a scos la vânzare o casă în stil mediteranean cu o suprafață de 7.100 de metri pătrați. Aceasta a fost inițial listată pentru 2,4 milioane de dolari, dar s-a vândut cu 2,23 milioane de dolari la începutul anului 2019.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete