Marcela Fota, mărturisiri emoționante după dispariția subită a soțului

Anul 2020 s-a încheiat pentru Marcela Fota într-o notă extrem de tragică. Imediat după Crăciun, artista a fost pusă față în față cu soarta și și-a pierdut soțul într-un mod cumplit.

Soțul cântăreței de muzică populară se afla la Serviciul de Taxe și Impozite din Craiova și din cauza unui infarct, acesta s-a prăbușit la pământ. Medicii i-au acordat primul ajutor și deși, l-au resuscitat minute-n șir, bărbatul de 47 de ani, nu a revenit la viață.

la aproape o lună de la pierderea acestuia, Marcela Fota a postat un mesaj înduioșător pe rețelele de socializare, mesaj din care reiese lupta interioară pe care o duce în urma acestei tragedii.

„Nu lăsa sufletul să moară oricâte ți s-ar întâmpla, iar dacă viața te doboară încerc să fac o lecție din ea', a fost mesajul postat de celebra artistă.

Moartea soțului nu este singura tragedie din viața Marcelei Fota

În urmă cu câțiva ani, artista a trecut prin alt moment greu. Fratele acesteia s-a sinucis fără a lăsa în urma sa vreun mesaj prin care să-și explice decizia necugetată. Durerea artistei s-a amplificat din cauza faptului că nu se afla în țară și nu a putut să-și ia rămas bun de la acesta.

„În timp ce eram în America am pierdut un frate și atunci mi-am dat seama că pentru absolut nimic în lume nu trebuie să stai departe de familie și de ai tăi. A fost crunt. Mariana (n.r. Mariana Ionescu Căpitănescu) mi-a spus și n-am conștientizat inițial.

Au urmat trei zile de coșmar. În prima zi am căutat bilet să vin în țară. Nu am găsit. Nu puteam ajunge să-l prind până să-l înmormânteze. Aveam prieteni care erau acolo. M-au păzit. Trei zile au fost de nesomn, nu mai puteam plânge. Urlam. A fost dureros. Acum, mamă fiind îmi dau seama ce șoc au putut lua', a dezvăluit Mariana Fota, potrivit cancan.ro.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete