Marcel Pavel își face prima operație estetică la față. Decizia luată de artist: „Îmi e teamă să nu rămân mirat așa”

Marcel Pavel va urca pe masa de operație în ianuarie. Artistul va suferi o intervenție chirurgicală la față, una recomandată de medici.

Deși nu e fanul operațiilor estetice, Marcel Pavel se vede nevoit să urce pe masa de operație în luna ianuarie a anului următor. La recomandarea medicilor, artistul va suferi operația estetică de blefaroplastie, o intervenție chirurgicală de corecție a pleopelor căzute și implică îndepărtarea excesului de piele.

Invitat în emisiunea „Xtra Night Show' de la Antena Stars, artistul a dezvăluit că speră ca intervenția să fie un succes.

„Să știți că o să îmi fac o intervenție până la urmă. Eu sunt împotriva (n.r. operațiilor estetice), dar mi-au recomandat medicii dermatologi să fac blefaroplastie. Îmi obturează vederea, altfel nu o făceam, nu sunt de acord. Da. (n.r. îi taie din pleoapa de sus). Și îmi e teamă să nu rămân mirat așa. (…) O să o fac în ianuarie. O să am trei evenimente, dar să văd cum fac', a declarat artistul.

marcel-pavel-operatie-estetica-4SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 5)

Marcel Pavel, dezvăluiri despre căsnicia de 33 de ani: „Îmi pare rău, trebuie să spun asta'

Marcel Pavel se consideră un bărbat norocos, pentru că are o familie frumoasă și o carieră de succes. Cântărețul a încercat să fie cât mai discret cu viața personală, astfel că de multe ori a încercat să îi țină pe cei dragi departe de lumina reflectoarelor. Vedeta recunoaște că mai există și neînțelegeri cu soția sa, însă reușesc de fiecare dată să treacă peste ele.

„Când e vorba de carieră sau de viața profesională, nu poți să rămâi discret. În viața personală, da. Eu am putut să rămân discret, se împlinesc 33 de ani de căsnicie cu soția mea, nu am avut incidente majore. Nu pot să spun că e numai fericire, mai avem și contradicții. Câteodată mai apar, nu vreau să fiu ipocrit. Nu apar la televizor cu întâmplări din familia mea sau din casa mea. Să aduc intimitatea familiei mele așa, nu mi-ar face mie bine’, a spus Marcel Pavel la Antena Stars.

Violeta a acceptat că soțul ei are un program încărcat și a înțeles meseria de artist. Marcel Pavel nu i-a dat niciodată motive de gelozie și spune că ea nu a avut o carieră de succes în balet, pentru că a apărut el în viața ei.

„Ea este obișnuită (nr. cu plecările lui Marcel Pavel), ea fiind o artistă din fire. A făcut liceu la Moscova, apoi teatru. Nu a mai avut timp să dezvolte și să ajungă pe marile culmi ale baletului clasic fiindcă m-a întâlnit pe mine. Îmi pare rău, trebuie să spun asta. Ea este o persoană echilibrată, eu sunt mai boem. Este mai pragmatică. Atunci când este întrebată, gândește înainte de să vorbească, ea nu vrea să apară la televizor că nu are ce să spună, că mereu se repetă’, a mai spus artistul.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete