Aroganță pentru Marcel Pavel: „Am fost solicitat să cânt la o nuntă sârbească, mi-au trimis elicopter”

În cadrul interviului de la „40 de întrebări cu Denise Rifai', Marcel Pavel a vorbit despre suma de bani pe care o cere la evenimentele private. Artistul a răbufnit și a întrebat-o pe Denise Rifai ce salariu are la Kanal D.

Provenind dintr-o familie de muzicieni, acesta și-a arătat pasiunea pentru muzică încă de la vârsta de trei ani, când a început să bată la tobe. Marcel Pavel are în prezent o carieră înfloritoare, este compozitor și poliinstrumentist, cântă la chitară bas, contrabas, violoncel, pian și instrumente de percuție. Artistul a devenit foarte cunoscut la 40 de ani, cu piesa Frumoasa mea', primind și discul de platină pentru vânzările record ale abumului cu același nume și câștigând premiul de popularitate pentru aceeași piesă, în cadrul Festivalului Mamaia.

În ciuda faptului că a debutat ca percutionist de muzică rock, a ajuns cea mai bună voce masculină, secțiunea pop, un titlul conferit de Gala Premiilor Industriilor Muzicale Românești, în 2001. Deși a fost un adolescent rebel, exmatriculat din liceu, la vârsta maturității a revenit pe băncile școlii și a fost student bursier, la 50 de ani, la Conservator. Marcel Pavel este căsătorit și are 3 copii. În cadrul interviului de la 40 de întrebări cu Denise Rifai', prezentatoarea l-a întrebat pe artist câți bani cere să cânte la evenimentele private.

marcel-pavel-bani-nunti-4SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

El a spus: “Aș îndrăzni să vă întreb, ce salariu aveți? Nu îndrăznesc să spun acest lucru. Dați-mi voie să nu răspund. Ar fi… nu știu… poate deranjant. Cât cer eu la o nuntă? Cer atât cât merit, cât cred eu că merit. Nu doar la nuntă, evenimentele în general, nu diferă foarte mult. Un onorariu care să fie de bun simț și de-o parte și de alta. Nu vreau să dezvolt prea mult pe acest subiect. Dacă vreți să vorbim despre faptul că particip să cânt la nunți, da, de ce nu?

Chiar acum, de curând, am fost solicitat să cânt la o nuntă sârbească. M-au anunțat cu o zi înainte de eveniment și mi-au trimis elicopter. Ieri m-am întors de la evenimentul respectiv, dar cu elicopterul. A fost foarte frumos, m-am simțit foarte bine. Nu este o rușine să cânt la nunți, chiar sunt mândru”, a declarat Marcel Pavel la “40 de întrebări cu Denise Rifai”.

A apărut ediția de mai a revistei Avantaje

Luna aceasta v-am pregătit materiale interesante, numai bune de savurat dimineața la cafea… În primăvara lui 2023 Avantaje îți este cel mai bun aliat pentru inspirație, informație și entuziasm. Afli lucruri noi sau poate deja știute dar noi te ajutăm să le certifici și să le structurezi.

Iată o mică parte din cuprinsul ediției:

  • Acidul hialuronic este o super-moleculă pe care o avem cu toții în organism. Ce face acidul hialuronic? Îți spunem noi: are super-puteri: este capabil să amâne procesul de îmbătrânire cutanată.
  • Există superstiții care ne pot schimba viața? Prinși în vârtejul clocotitor al vieții moderne, ignorăm deseori, zeci și zeci de „reguli ale binelui și răului, un fel de legi nescrise, transmise de secole, din generație în generație și după care se conduce lumea misterioasă a semnelor ascunse.
  • Poveși urâte de pe TINDER: Iată câteva povești, cât se poate de adevărate, cu protagoniști care au avut curajul să se destăinuie despre dezastrul care se poate ascunde în spatele unor întâlniri „match by Tinder.
  • Ai colegi dificili? Există conflicte la serviciu? Iată cum trebuie să te comporți: micile neînțelegeri sau conflictele pe care le ai la serviciu îți pot face viața un chin. Nu le lăsa să-ți afecteze randamentul și eficiența, ci găsește modalități prin care defectele colegilor să-ți fie utile ție.
  • Cum se face un shooting de copertă? Fără cei patru pioni importanți, niciun shooting nu e relevant. Tiberiu Arsene, Cristian Buca, Mirela Macovei și Alexandra Calafeteanu sunt departe de a fi simpli pioni într-un proiect de imagine: ei sunt adevărații alchimiști care transformă obișnuitul în remarcabil. https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete