Mara Bănică rupe tăcerea despre demisia de la „Acces Direct”: „Trebuia să fi plecat de mult! N-am avut coloană vertebrală”

Mara Bănică rupe tăcerea despre demisia de la „Acces Direct'. Din anul 2021 jurnalista nu mai apare în emisiunea care a fost difuzată prima oară la Antena 1, iar acum la Antena Stars.

12 ani de zile Mara Bănică a avut contract cu Antena 1, a lucrat ca invitat permanent în emisiunea „Acces Direct', care acum e prezentată de Mirela Vaida. În 2021 s-a retras, iat acum, în podcastul lui Cătălin Măruță, a dezvăluit de ce și-a dat demisia.

„Nu mai puteam. Nu mai era pentru mine. 12 ani am stat și deja nu mai puteam în acel format de emisie. Nu vreau să intru în… Da, a fost cumva reciproc așa. Nu mă mai regăseam, nu mai puteam. De câțiva ani mă confruntam cu lucrul ăsta. Și a fost o emisie pe care am făcut-o și am dus-o la un moment dat pentru că și trebuia financiar vorbind aveam nevoie de asta', a spus Mara Bănică, care a recunoscut că o perioadă a acceptat să lucreze la emisiune și doar din motive financiare.

„Eram o femeie de 40 de ani care creștea un copil, îi mai aveam și pe ai mei că așa a fost viața. La un moment dat nu am mai avut de ce să fac asta. Banii nu au mai fost o mare problemă pentru mine. Nu mai puteam, efectiv. Eu acum nu pot să mă uit. Eu știu că mai există emisiunea, dar nu mă pot uita.

Mi-a trebuit un an de zile să înțeleg unde aparțin, de ce aparțin, să înțeleg multe lucruri: cât am fost de folosită, dar nu vreau să intru în astea. Bă, trebuia să fi plecat de mult! N-am avut coloană vertebrală. Conta mai mult bunăstarea copilului meu și a mea decât chestia asta profesională. Asta e!'.

mara-banica-acces-direct-3SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Fără să ofere prea multe detalii, Mara Bănică a spus și ce se întâmpla în culisele „Acces Direct'. „Am stat mult prea mult! Și în momentul în care tu te duci…ok, într-o emisie, invitat și spui părerea ta despre o situație și spui părerea, dar te uiți pe mesagerie și părerea mea ajunsese să nu mai fie părerea mea în ultimii cinci, șase ani că trebuia să spun ce spunea mesageria. Nu, nu e frumos, nu vreau să vorbesc din bucătărie, dar oricum a fost o suferință în ultimii ani', a mai declarat vedeta.

„Dar și chestia aia, mă întâlneam cu prieteni care ziceau: La mizeria aia? Așa era definită emisia. Da, mă, am luat păduchi de trei ori, asta e! Am luat păduchi toată redacția, ne-a îmbolnăvit Vulpița de covid pe toți. Păduchi am luat de la invitați, veneau copii amărâți, eu îi mai luam pe acasă, îi mai duceam la saloane…mulți au luat, și producătoarea. Mai veneau și oameni bolnavi, riscurile au fost mari pentru noi. Dar a trecut', a încheiat ea.

A apărut ediția de mai a revistei Avantaje

Luna aceasta v-am pregătit materiale interesante, numai bune de savurat dimineața la cafea… În primăvara lui 2023 Avantaje îți este cel mai bun aliat pentru inspirație, informație și entuziasm. Afli lucruri noi sau poate deja știute dar noi te ajutăm să le certifici și să le structurezi.

Iată o mică parte din cuprinsul ediției:

  • Acidul hialuronic este o super-moleculă pe care o avem cu toții în organism. Ce face acidul hialuronic? Îți spunem noi: are super-puteri: este capabil să amâne procesul de îmbătrânire cutanată.
  • Există superstiții care ne pot schimba viața? Prinși în vârtejul clocotitor al vieții moderne, ignorăm deseori, zeci și zeci de „reguli ale binelui și răului, un fel de legi nescrise, transmise de secole, din generație în generație și după care se conduce lumea misterioasă a semnelor ascunse.
  • Poveși urâte de pe TINDER: Iată câteva povești, cât se poate de adevărate, cu protagoniști care au avut curajul să se destăinuie despre dezastrul care se poate ascunde în spatele unor întâlniri „match by Tinder.
  • Ai colegi dificili? Există conflicte la serviciu? Iată cum trebuie să te comporți: micile neînțelegeri sau conflictele pe care le ai la serviciu îți pot face viața un chin. Nu le lăsa să-ți afecteze randamentul și eficiența, ci găsește modalități prin care defectele colegilor să-ți fie utile ție.
  • Cum se face un shooting de copertă? Fără cei patru pioni importanți, niciun shooting nu e relevant. Tiberiu Arsene, Cristian Buca, Mirela Macovei și Alexandra Calafeteanu sunt departe de a fi simpli pioni într-un proiect de imagine: ei sunt adevărații alchimiști care transformă obișnuitul în remarcabil. https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete