Mara Bănică a publicat conversația cu Daniela Iliescu despre mama Geta: „Nici pocnită nu își mai revine”

Mara Bănică a publicat o conversație pe care a avut-o cu Daniela Iliescu, iubita lui Culiță Sterp, despre mama Geta. Cum a reacționat soția cântărețului după ce mesajele au apărut în mediul online.

Mama Geta a făcut o declarație controversată în emisiunea lui Cătălin Măruță. Aceasta a sugerat că nu ar băga mâna în foc pentru fidelitatea fiului său cel mare, Culiță Sterp, ceea ce a stârnit o adevărată furtună pe rețelele de socializare.

În urma acestei afirmații, Daniela, iubita lui Culiță Sterp și mama băiețelului lor, a decis să răspundă printr-un mesaj pe rețelele de socializare. Daniela a dezvăluit fanilor că preferă să nu comenteze prea mult pe subiect, lăsând să se înțeleagă că situația este delicată.

Însă, „telenovela' a continuat. Mara Bănică a făcut publică o conversație despre care susține că ar fi avut-o cu Daniela, în care aceasta ar fi dezvăluit detalii despre certurile dintre ea și Culiță Sterp, inclusiv despre conflictele cu mama Geta. Aceste mesaje au devenit virale, amplificând scandalul.

Mara Bănică: Eu nu stiu cum de o suporti. Eu faceam circ zilnic cu ea. Pune-o la punct ca sa nu te pună ea si sa-l intoarca si pe Culita impotriva ta că vrajitoarea este in stare. Mimozele ei de copile răd ca tutele la ce scoate mama lor pe gura. Eu daca aveam asa mama o pocneam peste gura

Daniela: Nici pocnită nu își mai revine. Crede-mă ca i-a făcut Culiță și scandal urat şi tot degeaba. Măcar el ţine cu mine mereu, dar asa a zis şi el.. e neputincios, ce să îi facă, sa o ia la bătaie? Mie mi-e milă şi de el sincer… ca e între noi. Și la TV e o variantă cenzurată de-a ei.

Mara Bănică: Dar se vede că e o femeie rea și le aşează şi pe împrăştiatele alea de-a dreapta ei. Să-și vadă de oile ei şi să nu o mai frece pe la televiziuni. Îl face de râs pe fii-su, ce dracului tot vrea? Esti frumoasa, cuminte si cu bun simt. Ea voia una care ii sufle în c*r, sa-i sufle fetele.

Mara banica mesajSeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 9)

Fanii au reacționat imediat, scriindu-i Danielei pentru a cere clarificări. Într-un răspuns ferm, iubita lui Culiță Sterp a declarat că nu își dorește să fie implicată în niciun scandal și că conversația în care vorbea despre mama Geta este o făcătură. Daniela a reamintit că un incident similar a avut loc și în urmă cu câțiva ani, sugerând că nu este prima dată când se confruntă cu astfel de situații.

„Primesc o grămadă de printuri şi vă rog să mă scutiți de circul ăsta pentru că nu voi da curs niciunei provocări.
S-a ajuns mult prea departe, toată lumea își dă cu părerea și interpretează eronat ceea ce se întâmplă.
Cei care mă urmăriți de câțiva ani, știți că în trecut am mai avut un episod asemănător, când cineva a publicat o conversație falsă pe care ar fi avut-o cu mine.
Tot ce am avut de zis, am spus acum 2 zile pe story.

Iar orice am comentat pe TikTok e încă acolo pentru ca îmi asum şi pentru ca am luat-o sub forma de glumă fără să mă gândesc ca se va ajunge la așa ceva.
Ştiu ce se încearcă și mai ales DE CE. Trebuie doar să vă prindeți și voi', a fost mesajul transmis de mama copilului lui Culiță Sterp pe rețelele de socializare.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Ego.ro
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete