Mâncarea de la producătorii locali merită electrocasnicele Arctic

Arctic, liderul pieței de electrocasnice din România, îi încurajează pe români să aleagă un stil de viață sustenabil bazat pe ingrediente și alimente locale care se pot transforma în preparate delicioase și sănătoase cu ajutorul electrocasnicelor de gătit încorporabile Arctic. 

Arctic susține eficiența operațională

Arctic subliniază importanța modelelor de consum responsabil în linie cu strategia companiei ce pune sustenabilitatea în centrul modelului său de afaceri. Alimente locale și de sezon înseamnă lanțuri scurte de aprovizionare, mai puțină poluare, dar și beneficii pentru sănătate și comunitate. Electrocasnicele încorporabile Arctic sunt create pentru a pune în valoare gustul și calitățile nutritive ale ingredientelor locale. Astfel, tehnologia Arctic oferă, printre altele, și gătirea asistată cu abur pentru cuptor și inducția pentru plita încorporabilă. 

  • Cu ajutorul funcției de gătire asistată cu abur preparatele vor fi mai savuroase, fără a fi fade sau uscate. Prin adăugarea apei în rezervorul special din panoul de control al cuptorului se va forma abur în timpul procesului de gătire, iar mâncarea va fi rumenită la exterior și suculentă la interior. 
  • Plita folosește tehnologia de încălzire prin inducție fiind astfel mai rapidă, eficientă și ușor de utilizat. Tehnologia de inducție recunoaște inteligent mărimea vaselor de gătit și permite o preparare mai rapidă a alimentelor.

Mâncarea de la producătorii locali merită electrocasnicele încorporabile Arctic' este una dintre campaniile pe tema sustenabilității ce atrage atenția asupra nevoii de a ne adapta stilul de viață pentru a minimiza daunele asupra mediului, care a fost dezvoltată de companie în acest an. În luna aprilie, Arctic a lansat Forgotten, prin care a urmărit să îi inspire pe români să își redescopere hainele din garderobă. Campania, gândită ca un răspuns la problema supraconsumului de textile, s-a aflat pe shortlist la Cannes Lions, la secțiunea Media, Excellence in Media – Use of Integrated Media.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial