Mama Deliei Matache stă în aceeași casă cu fostul soț, deși nu mai formează un cuplu

Gina Matache, mama Deliei Matache, locuiește în aceeași casă cu fostul soț, chiar dacă nu mai formează un cuplu. Cântăreața de muzică populară își dorește acum un nou partener.

Gina Matache, mama celebrei artiste Delia, se gândește să își refacă viața, iar alegerea ei pentru un partener viitor a atras atenția, dorindu-și un bărbat mai tânăr, în ciuda faptului că locuiește în aceeași casă cu tatăl fetelor sale.

Gina și Ion Matache au decis să rămână sub același acoperiș, chiar dacă nu mai formează un cuplu. Cei doi locuiesc într-un apartament din București, dar au ales să stea în camere separate. Acest aranjament neobișnuit a generat multe discuții în rândul fanilor, dar părinții Deliei au ales să păstreze o relație de prietenie și înțelegere pentru binele fiicelor lor.

Ion Matache a avut o perioadă de călugărie care a durat 20 de ani, începând în 2004 când a plecat pe Muntele Athos. În anul 2018, el a fost nevoit să se întoarcă în România din motive de sănătate. A suferit o intervenție chirurgicală la rinichi și a urmat un tratament cu citostatice. Din fericire, starea sa de sănătate s-a îmbunătățit, permițându-i să rămână aproape de fiicele sale.

„El a avut problemele mari de sănătate și a plecat de acolo. Ce era să facă? Ăsta este adevarul. Acum a revenit acasă și l-am primit. Nu puteam să-l las în starea aia. Normal că l-am primit. El acum e ok, a trecut perioada grea, se deplasează singur, se îngrijește singur.

Noi nu am făcut niciodată partaj. Ce să împart două-trei lemne? Nu m-am gândit să strâng avere, tot ce am avut am dat la copii. Stăm în același apartament, eu o cameră, el o cameră. Nu vreau casă mare, pentru ce? Să stau să fac curat două zile? Nu mai am ambiții de astea', a dezvăluit Gina Matache, în podcastul Cristinei Șișcanu, de la Metropola TV, potrivit Click!.

delia-si-mama-ei-gina-matache-2SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 8)

La vârsta de 61 de ani, Gina Matache s-a hotărât să își ofere o nouă șansă în dragoste, iar preferința sa pentru un partener mai tânăr a stârnit curiozitatea multora. Cu toate acestea, Gina este hotărâtă să-și continue viața într-un mod care o face fericită și o împlinește.

„Bărbatul vieții mele? Încă îl aștept, vino mai repede! Să nu mă frece la cap, genul taci și înghite, să nu-și dorească lucruri imposibile sau să mă schimbe. Să fie chipeș, dar nu mai bătrân ca mine, mai tânăr să fie ca să țină pasul cu mine. Nu-mi plac învechiții, să aibă nebunia mea. Eu acum pot să-mi refac viața oricând', a mai spus Gina Matache.

Întrebată despre averea ei, mama Deliei Matache a răspuns: „Averea mea? Am o casă pe numele meu și o mașină. Nu-mi place să am grija banilor, doar să am confort, să am ce-mi trebuie în casă atât. Îmi plac vacanțele, dar nu aș merge singură, doar cu Delia și cu Răzvan, dar eu vreau la un resort, nu unde merg ei de nebuni pe munte'.

A apărut ediția de octombrie a revistei Avantaje

Luna octombrie, pentru Avantaje, înseamnă an de an, o nouă aniversare. O nouă bornă așezată la temelia revistei. S-au făcut 27 de borne, 27 de ani de apariții neîntrerupte. Nu e lucru mic… Înseamnă, mai presus de numărătoarea filelor, a paginilor, a tuturor edițiilor, muncă multă și dedicare, căutare asiduă de subiecte potrivite.

De ceva ani, luna octombrie este semnalul de alarmă de la nivel mondial pentru cancerul de sân. Aici, firesc, i-am dat cuvântul profesorului Blidaru, promotorul celor mai multe premiere în tratamentul de elecție al cancerului de sân din România.

Interviuri

Vlăduța Lupău este resortul care împinge o generație puțin haotică și fără repere clare, înainte, și-i oferă un sens. Simplul fapt că e plăcută, iubită, ascultată, urmărită ne umple sufletele de speranță: nu e totul pierdut, folclorul mai are o șansă, muzica de petrecere nu cade total și literalmente în derizoriu… pentru că la răstimpuri apare câte o Vlăduța într-un colț de țară, care ne amintește tuturor cât de frumos știu să petreacă românii ca să-și slăvească bucuria și să uite de necazuri.

Psiho

  • Dacă cel mic nu are prieteni, cel mai probabil este o fire retrasă și introvertită. Ce e de facut dacă micuțul tău nu se împrietenește cu ceilalți copii? E ceva firesc sau e cazul sa te îngrijorezi?
  • Sindromul reflectorului în relația de cuplu: se referă la situația în care, unul dintre parteneri atacă și acuză în permanență, iar celălalt este mereu un defensivă, obligat să se apere continuu.
  • Bârfa. Ai întâlnit pe cineva care să nu stea niciodată la o șuetă? Greu de crezut. Mai ales că micile discuții de la colț' nu numai ca îți satisfac curiozitatea, dar îți pot aduce și beneficii neașteptate.

Sănătate

  • Ne-am obișnuit să considerăm durerile de spate și fracturile (frecvente sau nu) drept semne inerente ale bătrâneții, iar medicii iau drept “discopatie” sau “spondiloză cervicală” tasările vertebrale osteoporotice, pe care le tratează cu Indometacin, Diclofenac sau alte antiinflamatorii.
  • Te dor articulațiile când se schimbă vremea? O persoană „meteodependentă' se plânge de simptome fizice sau emoționale în funcție de starea vremii, prin urmare poate simți disconfort sau durere la nivelul articulațiilor sau mușchilor atunci când vremea se schimbă.
  • Avortul spontan: este o afecțiune caracterizată prin pierderea a trei sau mai multe sarcini consecutive înainte de săptămâna 20 de sarcină. Poate fi o experiență devastatoare dar este important să înțelegem cauzele și să ținem cont de recomandările pentru gestionarea avortului spontan recurent.

Gastronomie

Femeia la cratiță – ce citim în cărțile de bucate. Cărțile franceze au melci, scoici și alte orătănii din mare, ale noastre mai deloc. Cele chinezești se folosesc de foc iute și scurt, din paie și gunoaie; în Europa au fost mereu păduri de pus pe foc, deci gătim la foc lent și îndelungat. Acolo unde clima e caldă, condimentele sunt necesare ca prin iuțeala lor să provoace transpirație și deci să răcorească organismul.

Află mai multe din ediția print Avantaje octombrie: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete