Magda Pălimariu a născut un băiețel perfect sănătos! Prezentatoarea în vârstă de 43 de ani a arătat primele imagini cu micuțul

Magda Pălimariu a născut băiețelul sâmbătă, 20 august, în Norvegia. În aceeași zi ea și-a sărbătorit ziua de naștere, prezentatoarea de la Pro TV a împlinit 43 de ani.

„Ce cadou mai minunat pe lumea asta, puteam primi de ziua mea? ♥️ Și mai e și dată căsătoriei noastre mâine! Dumnezeu ne-a binecuvântat cu minunea asta de băiețel mult dorit și așteptat. 🎊🎉Mulțumim Doamne!! Suntem recunoscători pentru tot!!🙏🏼', a notat pe Facebook vedeta, care a arătat și primele două imagini cu micuțul.

Magda Pălimariu încă e internată în spital, ea a născut în Norvegia, acolo unde soțul ei e stabilit, acolo unde el are mai multe afaceri.

magda-palimariu-a-nascut-baietel-2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Magda Pălimariu și Ionuț Eriksen, părinți pentru prima oară

Bărbatul care i-a devenit soț Magdei Pălimariu de la Pro TV este Ionuț Eriksen. Acesta este CEO-ul unui lanţ de clinici şi laboratoare dentare având peste 70 de angajaţi, dar şi Preşedintele al Camerei de Comerţ Norvegiano-Române în Oslo.

onuţ Eriksen a plecat din România la 16 ani. O vacanţă în Grecia avea să schimbe totul şi avea să-l poarte în diferite colţuri de lume pe cel care este astăzi CEO şi Managing Director al Eurodent, un lanţ de clinici stomatologice originar din Norvegia, dar extins şi în Ungaria şi în Danemarca. „După înscrierea la Facultatea de Finanţe din Oslo, am urmat ca un curs firesc un masterat londonez, iar la sfârşitul anului 2005 am preluat postul de controlor financiar la compania de curierat şi logistică DHL’, a declarat acesta pentru businessmagazin. 

Astăzi a ajuns să aibă clinici amplasate în Oslo, Bergen, Alta şi Trondheim în Norvegia, precum şi în Copenhaga (Danemarca) şi Budapesta (Ungaria), cu un total de peste 100 de angajaţi.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete