Magazin băuturi alcoolice – Comandă în funcție de natura și formatul evenimentului

Dacă o petrecere corporativă este planificată sub forma unui bufet, atunci când alegi alcool, este mai bine să dai preferință băuturilor ușoare – vin spumant, vinuri albe ușoare și cocktailuri răcoritoare. La un eveniment festiv, care este însoțit de o mulțime de oameni, ar trebui să fie prezent întregul arsenal de alcool – cu vinuri spumante și liniștite, precum și băuturi alcoolice tari. 

Alegerea alcoolului dintr-un magazin băuturi alcoolice online pentru o petrecere corporativă, nu este o sarcină ușoară. Este și mai dificil să calculezi cât de mult alcool trebuie să cumperi pentru un eveniment. Atunci când creezi un meniu cu alcool, ar trebui să iei în considerare natura și formatul evenimentului, sezonul și locul în care are loc evenimentul, numărul de oaspeți, durata evenimentului și meniul.

Magazin băuturi alcoolice – Comandă în funcție de buget

Nu este recomandabil să comanzi mai multe tipuri de alcool pentru un eveniment corporativ. Va fi mai bine să alegi un vin roșu și un tip de vin alb, iar la ele se poate adăuga un vin spumant. Dacă printre invitați sunt mulți bărbați, atunci merită să comanzi din magazinul online whisky și coniac. Dacă bugetul este limitat, atunci vodca sau țuica poate fi adăugată pe lista alcoolului tare. Dacă în companie există o majoritate de femei, atunci în meniul alcoolic vor predomina vinurile liniștite și spumante. De asemenea, este important să iei în considerare durata evenimentului și compoziția meniului. Cu cât evenimentul durează mai mult și cu cât este mai multă mâncare pe mese, cu atât este nevoie de mai mult alcool. Meniul cu mâncăruri te va ajuta să te decizi asupra alegerii vinului. Vinul roșu este potrivit pentru carne, iar vinul alb pentru pește și fructe de mare. Whisky-ul și cognacul sunt potrivite pentru orice fel de mâncare.

Magazin băuturi alcoolice – Cantitatea necesară

Whisky-ul este adesea consumat cu cola sau suc de mere. Dacă ai în meniu un blended whisky ieftin, este recomandabil să adaugi și aceste băuturi la comanda ta. Dacă bugetul îți permite, poți comanda băuturi alcoolice mai scumpe și mai rafinate  și de obicei, un whisky de calitate este de obicei băut curat, fără diluare. Evenimentul poate fi împărțit, cu un aperitiv sau pachet de bun venit, partea principală și partea finală. La aperitiv se servesc vinuri spumante, în toiul evenimentului fiecare oaspete îşi poate alege câte o băutură alcoolică dintre cele oferite, care ii place cel mai mult.

Pentru o petrecere de 4-6 ore și o companie moderată de băutură, este recomandabil să comanzi de la drinkstory.ro care este un magazine băuturi alcoolice, un pahar de vin spumant pentru pachetul de bun venit pentru toată lumea (adică 1 sticlă pentru 5 persoane și câteva sticle pentru rezervă); 5  pahare de vin pentru fiecare femeie sau un bărbat care consumă alcool ușor (adică 1 sticlă la 1 femeie), 6-10 porții de alcool tare pentru un bărbat adult (adică aproximativ 1 sticlă de 0,7 l la 2 bărbați). Oricare dintre aceste calcule poate fi personalizat individual pentru un caz specific. Dacă firma a ales unul „scăzut de băutură', aceste norme pot fi reduse. Este întotdeauna o idee bună să comanzi niște alcool „de rezervă' în cazul în care evenimentul se prelungește sau invitații se dovedesc a fi mai băutori decât te-ai fi așteptat. Băuturile spirtoase rămase pot fi luate și folosite la următorul eveniment sau pot fi oferite ca mici cadouri.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial