Luna Nouă în Pești din 17 martie. Previziunile Uraniei

Luna Nouă în Pești

Urania ne spune cum vor fi zodiile influențate de Luna Nouă în Pești din 17 martie.

BERBEC

Luna Nouă în Pești din 17 martie vă aduce în situația de a vă reevalua gândurile și sentimentele. Unii dintre voi vor dori să se lămurească dacă ceea ce simt ei cu privire la o persoană sau la o situație are vreun rost sau, altfel spus, dacă la capătul acestui drum există posibilitatea vreunui câștig de orice fel ar fi el – material, moral, social.

Citește previziunile detaliate ale Uraniei referitoare la influența Lunii Noi asupra Berbecilor, AICI

TAUR

Luna Nouă în Pești favorizează intensificarea sentimentelor pe care le aveți față de anumite persoane. Este vorba de oameni pe al căror ajutor contați în cele mai dificile situații, oameni care vă dau curaj și încredere prin simpla prezență.

Citește previziunile detaliate ale Uraniei referitoare la influența Lunii Noi asupra Taurilor, AICI

GEMENI

Odată cu formarea acestui aspect al Lunii în semnul Peștilor, voi veți începe să vă bucurați de mai multă apreciere, de prețuirea și admirația unor persoane importante. Faptul că sunteți bine văzuți nu vine ca un noroc, ci ca o încununare a eforturilor voastre de până acum.

Citește previziunile detaliate ale Uraniei referitoare la influența Lunii Noi asupra Gemenilor, AICI

RAC

Este o perioadă favorabilă planurilor de viitor. Este posibil ca totul să vi se pară deocamdată neclar, să trasați în linii mari proiectele voastre. Și totuși,  aspectul format de Lună pe 14 martie vă este favorabil. Ați putea intra, mai repede decât preconizaserăți, în febra pregătirilor pentru un proiect de viață personală sau profesională.

Citește previziunile detaliate ale Uraniei referitoare la influența Lunii Noi asupra Racilor, AICI

LEU

Aveți o grămadă de planuri și proiecte în minte, care sperați să se concretizeze la un moment dat și din care să obțineți niște venituri generoase. Luna Plină în Pești favorizează concretizarea anumitor pași făcuți pe drumul punerii în practică a acestor planuri.

Citește previziunile detaliate ale Uraniei referitoare la influența Lunii Noi asupra Leilor, AICI

FECIOARĂ

Luna Nouă în Pești vă produce revelații, intuiții sau, cel puțin, ipostaze lămuritoare. Este favorizată de contextul astral o împăcare sau o ameliorare a tensiunilor din unele relații, totuși rezolvarea totală este greu de realizat acum.

Citește previziunile detaliate ale Uraniei referitoare la influența Lunii Noi asupra Fecioarelor, AICI

BALANȚĂ

Luna Nouă în Pești din 17 martie va pune în prim-planul atenției voastre nevoia de a vă schimba atât stilul de viață, cât și stilul de muncă pentru a vă proteja sănătatea. Situația creată la locul de muncă în zilele din preajma Lunii Noi vă avantajează. Sunt șanse fie să vă bucurați de niște bani în plus, fie să fiți lăudați, admirați.

Citește previziunile detaliate ale Uraniei referitoare la influența Lunii Noi asupra Balanțelor, AICI

SCORPION

Luna Nouă în Pești din 17 martie favorizează abandonul în brațele situațiilor în care să vă simțiți din nou tineri. Veți simți nevoia de senzații noi, de schimbări. Veți fi tandri, romantici, poetici… Contextul astral îi va împinge pe părinții Scorpion să se lase manipulați de capriciile copiilor.

Citește previziunile detaliate ale Uraniei referitoare la influența Lunii Noi asupra Scorpionilor, AICI

SĂGETĂTOR

Luna Nouă în Pești vă alimentează dorința de util, de frumos, de modern. Există o posibilitate mare să luați decizia de a vă transforma căminul într-un spațiu mai elegant și mai confortabil.

Citește previziunile detaliate ale Uraniei referitoare la influența Lunii Noi asupra Săgetătorilor, AICI

CAPRICORN

Luna Nouă în Pești din 17 martie vă poate stârni cheful de a vă plimba, de a evada într-un loc liniștit, care să vă asigure relaxarea. Bine ar fi să și concretizați această nevoie în weekend, v-ar prinde bine și v-ați reîncărca bateriile.

Citeşte previziunile detaliate ale Uraniei referitoare la influența Lunii Noi asupra Capricornilor, AICI

VĂRSĂTOR

Acest aspect al Lunii vine cu o schimbare, cu un început de drum. Grație acestuia, veți putea da curs dorințelor sau proiectelor menite să vă îmbunătățească bugetul. Aveți încredere că, în sectorul financiar, lucrurile sunt pe cale să se rezolve.

Citeşte previziunile detaliate ale Uraniei referitoare la influența Lunii Noi asupra Vărsătorilor, AICI.

PEȘTI

Luna Nouă se formează în semnul vostru zodiacal și vă dă un plus de farmec, o stare specială de intuiție, de sensibilitate sufletească. Îi veți cuceri cu ușurință pe ei cu care veți intra în dialog. Ceva în viața voastră se va schimba prin reorientarea voastră spre noi activități sau prin schimbările care vor surveni independent de voința voastră.

Citeşte previziunile detaliate ale Uraniei referitoare la influența Lunii Noi asupra Peștilor, AICI

Sursa foto: pixabay.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop