Lucian Viziru, prima apariție la TV după ce a fost externat din spital: „Se poate să fi fost un infarct, o miocardită”

Lucian Viziru a apărut la TV la scurt timp după ce a fost externat din spital. Actorul s-a confruntat cu probleme de sănătate, iar acum a explicat cu lux de amănunte prin ce a trecut.

Lucian Viziru a petrecut Revelionul în spital. El a dezvăluit în cadrul unui video postat pe Youtube că s-a confruntat cu probleme de sănătate și a petrecut Anul Nou la Spitalul Floreasca din București. Acum, acesta a apărut în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV și a vorbit despre starea lui. Lucian a mărturisit că nu a primit încă un diagnostic clar de la medici, fapt pentru care trebuie să facă facă mai multe investigații, dar se poate să fi fost un infarct sau o miocardită.

„Se poate să fi fost un infarct, o miocardită sau o angină. Au început dureri în capul pieptului, durerea se ducea pe brațul stânga jos. Am aflat că ăsta este semn de infarct ulterior. M-am dus lal spitalul de Urgență unde am fost tratat foarte bine. A fost dureros. Când enzimele au ieșit pozitive am făcut pe mine, la figurat. M-au băgat într-un salon de Terapie Intensivă unde eram monitorizat în permanență, au început atacurile de panică. Mi-era frică să adorm. Înainte de sarbatori, am mâncat și am băut ca porcul. Ulltimele patru luni au fost grele, am stat fără Ema', a povestit Lucian Viziru.

„Nu vreau să mor să nu-mi văd copilul la majorat, sau să nu-mi văd nepoții'

După șapte ani în care a stat în Germania cu soția lui, Ema, și cu fiul lor, Mihai, Lucian Viziru a luat decizia de a se întoarce acasă, în România.

„Am plecat în Germania acum șapte ani, acum patru ani ultima dată. M-am stabilit acolo. După doi ani am venit în România, am vrut să fac școala de tenis aici, nu a mers și am plecat înapoi în Germania unde eram antrenor de tenis. Ajunsesem însă să mă plafonez. Planul era să ne întoarcem în România undeva de Paște, am stat în Germania patru luni fără nevastă. Nu vreau să mor să nu-mi văd copilul la majorat, sau să nu-mi văd nepoții. Fumam jumătate de pachet pe zi. (…)

Sunt sincer foarte bucuros că am făcut pasul ăsta. Există foarte multe oportunități și mi-a fost dor de România. La vremea respectivă, când am plecat din țară, o luasem pe căi greșite. Anturajul era unul de genul care spunea că ceea ce fac este o rușine. Ajunsesem să cred chestia asta (…) Am apelat la planul B, asta cu tenisul. Cred că a fost o greșeală. Spunea cineva, nu mai știu cine, dar un actor mare: nu există roluri proaste, doar actori proști', a mai spus Viziru.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete