Logodnica unui fost concurent „X Factor” a murit în dimineața nunții: „Trebuia să fie cea mai fericită zi din viața noastră”

Tom Mann, fostul concurent de la „X Factor' din Marea Britanie, trece prin clipe de coșmar, după ce iubita lui a încetat din viață înainte de a ajunge la altar. Logodnica artistului, Danielle Hampson, a murit în dimineața nunții la vârsta de numai 34 de ani, relatează Fanatik.

Fostul concurent de la „X Factor' a devenit celebru prin intermediul trupei Sterei Kicks. El a postat o imagine alb-negru cu logodnica sa, care a murit sâmbătă, 18 iunie 2022. Tom Mann și Danielle Hampson aveau împreună un copil, Bowie, în vârstă de doar 8 luni.

„Nu-mi vine să cred că scriu aceste cuvinte, dar draga mea Dani, cea mai bună prietenă a mea, totul și mai mult, dragostea vieții mele – a murit la primele ore ale dimineții de sâmbătă, 18 iunie. 

Ce trebuia să fie cea mai fericită zi din viața noastră s-a încheiat cu o inimă frântă. Simt că am plâns un ocean. Nu am ajuns niciodată la altar sau să ne rostim jurămintele sau să dansăm primul nostru dans, dar știu că ai fost lumea mea întreagă. 

Ai fost cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat vreodată, Danielle. Voi purta acest inel pe care trebuia să-l port întotdeauna ca semn al dragostei mele necondiționate față de tine.

Sunt complet dezamăgit și încerc să procesez asta și sincer nu știu unde să merg de aici, dar știu că trebuie să folosesc orice putere pe care o pot aduna pentru băiețelul nostru', a scris fostul concurent de la X Factor 2014, pe Instagram.

s-a-stins-din-viataSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Tom Mann suferă cumplit după ce logodnica sa s-a stins din viață chiar în ziua în care urmau să se căsătorească. Artistul a promis că va avea grijă de fiul său așa cum își dorea Danielle.

„Cea mai frumoasă persoană din interior și din exterior. Cel mai incredibil suflet. Am pierdut o persoană specială. Voi încerca să-mi găsesc liniștea, chiar dacă sunt îndurerat și vor fi pentru foarte, foarte mult timp. 

Draga meu Dani, cea mai strălucitoare lumină din orice cameră, lumea mea nu este decât întuneric fără tine. O să-mi fie dor de tine pentru totdeauna', a completat artistul britanic.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete