Liviu Vârciu, revoltat după ce i-a venit factura la gaze. Ce decizie a luat pentru a economisi bani

Prezentatorul Liviu Vârciu a primit factura la gaze pentru locuința de lux în care locuiește. Suma nu e deloc mică, așa că el a luat decizia de a face economii la utilități, a investit într-o soluție nouă pentru a produce propria energie.

Factura la gaze a lui Liviu Vârciu a fost în valoare de 5.500 de lei. El s-a temut că și costurile la energie vor fi mari, așa că și-a pus pe casă panouri fotovoltaice, el speră că acestea îl vor scuti de multe cheltuieli, scrie Libertatea.

„Mi-am pus panouri fotovoltaice pe casă, o să vedeți la final cât îmi venea curentul și cât îmi vine acum, mi-au venit gazele 55 de milioane…', a spus Liviu Vârciu, pe Instagram.

liviu-varciu-factura-gaze-2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Motivul pentru care Liviu Vârciu nu reușește să strângă bani

Liviu Vârciu și-a construit de curând casa visurilor lui în care a investit sute de mii de euro. A avut nevoie de un împrumut de la bancă, așa că are rate lunare. În afară de acestea, el mai are împrumuturi, dar speră să le acopere.

„Sper în 10 ani să scap de datorii, să pun și eu un ban deoparte. Mai am câteva, nu mai ce știți voi. Acum vreau să mai pun deoparte pentru că suntem mulți acum și toți m-au moștenit. Toți sunt niște putori’, a spus el pentru EGO.

Totodată, el a mai mărturisit că își împrumută cu bani apropiații, dar nu mai primește sumele înapoi. „Nu reușesc să strâng niciun ban. Eu am trăit fără bani, am știut ce înseamnă să îți răspundă cineva la celălalt capăt al telefonului și să mă împrumute, așa că nu pot să refuz pe nimeni. Mai am certuri cu doamna (nr. soția lui, Anda Călin) care îmi zice să nu mai dau că nu o să-i mai văd înapoi. Nu mi-a dat nimeni până acum. Nu am recuperat nimic. Am dat mai mult decât am eu datorii. Dar eu încă fac bani. E o vorbă: de unde dai, de acolo ai’, a mai povestit Liviu Vârciu.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete