„Liceenii”, din nou pe ecrane. Iată cine le va lua locul Oanei Sârbu și lui Ștefan Bănică

Una dintre capodoperele filmului românesc de dinainte de 1989 a fost producția „Liceenii'. În octombrie 1986 a avut loc premiera acestuia, iar filmările au avut loc în vara aceluiași ani în doar două luni jumătate.

O parte din distribuția filmului a fost reprezentată de Ștefan Bănică Jr., Oana Sârbu, Mihai Constantin și Tudor Petruț. Acum aceștia vor preda ștafeta tinerilor pentru a filma o nouă serie a filmului, iar surpriza majoră este reprezentată de numele acestora. Astfel, Irina Margareta Nistor a dezvăluit cine vor fi vedetele care le vor lua locul Oanei Sârbu și lui Ștefan Bănică Jr.

„Dau o veste bună. Se va face o serie nouă din «Liceenii». Cu băiatul lui Mihai Constantin, cu băiatul și fata lui Ștefan Bănică și, sper, cu nepotul lui Corjos, care este muzician și care este un băiat foarte frumos', a spus Irina Margareta Nistor vineri, 21 octombrie 2022, la Radio România București FM, potrivit a1.ro.

Ștefan Bănică Junior și Oana SîrbuSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

În urmă cu trei decenii jumătate, regizorul filmului a fost Nicolae Corjos, însă acum nu se știe încă cine îi va lua locul.

„Încă nu știu să spun cine va fi regizorul. Nepotul lui Corjos va juca și el în film, sper. Producătoare este Anca Truță, care face filme independente și importante și va fi o referire la Ion Caramitru', a mai adăugat Irina Nistor.

Oana Sîrbu și Ștefan Bănică Jr. sunt doi dintre cei mai cunoscuți artiști de la noi din țară. Potrivit Spynews, aceștia ar fi fost plătiți cu aceeași sumă de bani, mai exact 900 lei, iar Oana Sîrbu a mărturisit că și-a cumpărat o canapea, două fotolii și o mașină de spălat.

Ștefan Bănică Jr. a fost ales de Nicolae Corjos pentru rolul lui Mihai. Artistul a declarat că se afla în armată la Craiova atunci când a fost chemat la probe.

„În 1985 am intrat la Institutul de Teatru și am plecat în armată la Craiova. Toți studenții la actorie au dat probe pentru rolul Mihai, dar lui Corjos nu i-a plăcut niciun candidat. Am fost scos din armată pentru a da probe pentru film', povestea Ștefan Bănică Jr., în trecut, potrivit sursei citate anterior.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete