Legătura pe care o are Răzvan Simion cu absența Lidiei Buble de pe social media. Anunțul făcut de artistă la 2 ani de la despărțire

În urmă cu doi ani, Lidia Buble și Răzvan Simion se despărțeau după 5 ani de relație. Au rămas prieteni și au continuat să colaboreze pe partea profesională, vedeta de la Antena 1 fiind managerul artistei.

Lidia Buble a fost invitată la „Duet cu Alexandra', emisiunea online a Alexandrei Ungureanu, unde au vorbit despre muzică, dar și despre Răzvan Simion. Artista a recunoscut că fostul iubit i-a fost cel mai mare sprijin și el a fost cel care a învățat-o muzică. Lidia îi este profund recunoscătoare prezentatorului de la „Neatza cu Răzvan și Dani'.

„Omul de la care am învățat cele mai multe pe toate planurile a fost Răzvan. El m-a învățat și foarte multă muzică, pentru că știe multă muzică, deși este prezentator TV. M-a învățat foarte multă muzică și nu numai. Are gusturi rafinate. Artista pe care o îndrăgesc cel mai mult și pe care regret că nu am cunoscut-o și auzit-o live este Laura Stoica. Este artistul meu de suflet', a spus Lidia Buble.

Lidia-Buble-si-Razvan-SimionSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Recent, artista luase hotărârea de a dispărea complet de pe rețelele de socializare. Ea își ștersese toate pozele și nu mai postase nimic timp de două săptămâni. Când a revenit, ea s-a întors cu o schimbare de look și o nouă melodie. Acum, Lidia Buble a mărturisit că Răzvan Simion a susținut-o să ia decizia de a dispărea.

„Într-o zi vorbeam cu Răzvan și zic: «Simt că am obosit. Simt că nu mai am inspirație, că nu mă mai regăsesc». Mă uitam în oglindă și ziceam «cine e fata asta?». Eu, care în fiecare zi eram cu zâmbetul pe buze și cu chef de viață, să fac de toate. Mi-a zis: «Ia o pauză, ce te oprește?». Mi-era frică, cumva, pentru că social media e la putere în zilele noastre. Mi-a fost teamă, dar am zis că mai presus de toate este să fiu eu bine cu mine, ca să pot să inspir oamenii cu muzică și energie bună. Revenirea mea a fost foarte apreciată. Mi-a prins bine. Nu pot decât să mă bucur', a mai declarat Lidia Buble.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete