Legătura pe care o are Răzvan Simion cu absența Lidiei Buble de pe social media. Anunțul făcut de artistă la 2 ani de la despărțire

În urmă cu doi ani, Lidia Buble și Răzvan Simion se despărțeau după 5 ani de relație. Au rămas prieteni și au continuat să colaboreze pe partea profesională, vedeta de la Antena 1 fiind managerul artistei.

Lidia Buble a fost invitată la „Duet cu Alexandra', emisiunea online a Alexandrei Ungureanu, unde au vorbit despre muzică, dar și despre Răzvan Simion. Artista a recunoscut că fostul iubit i-a fost cel mai mare sprijin și el a fost cel care a învățat-o muzică. Lidia îi este profund recunoscătoare prezentatorului de la „Neatza cu Răzvan și Dani'.

„Omul de la care am învățat cele mai multe pe toate planurile a fost Răzvan. El m-a învățat și foarte multă muzică, pentru că știe multă muzică, deși este prezentator TV. M-a învățat foarte multă muzică și nu numai. Are gusturi rafinate. Artista pe care o îndrăgesc cel mai mult și pe care regret că nu am cunoscut-o și auzit-o live este Laura Stoica. Este artistul meu de suflet', a spus Lidia Buble.

Lidia-Buble-si-Razvan-SimionSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Recent, artista luase hotărârea de a dispărea complet de pe rețelele de socializare. Ea își ștersese toate pozele și nu mai postase nimic timp de două săptămâni. Când a revenit, ea s-a întors cu o schimbare de look și o nouă melodie. Acum, Lidia Buble a mărturisit că Răzvan Simion a susținut-o să ia decizia de a dispărea.

„Într-o zi vorbeam cu Răzvan și zic: «Simt că am obosit. Simt că nu mai am inspirație, că nu mă mai regăsesc». Mă uitam în oglindă și ziceam «cine e fata asta?». Eu, care în fiecare zi eram cu zâmbetul pe buze și cu chef de viață, să fac de toate. Mi-a zis: «Ia o pauză, ce te oprește?». Mi-era frică, cumva, pentru că social media e la putere în zilele noastre. Mi-a fost teamă, dar am zis că mai presus de toate este să fiu eu bine cu mine, ca să pot să inspir oamenii cu muzică și energie bună. Revenirea mea a fost foarte apreciată. Mi-a prins bine. Nu pot decât să mă bucur', a mai declarat Lidia Buble.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete