Lavinia Pîrva, apariție fabuloasă pe scenă alături de Ștefan Bănică: „Momentul inedit cu cel mic a înduioșat pe toată lumea”

Ștefan Bănică jr și Lavinia Pîrva au fost protagoniștii unui moment de neuitat la concertul aniversar de Crăciun desfășurat la Sala Palatului, unde au împărțit scena într-o interpretare emoționantă a piesei „Doar un Crăciun cu tine'.

Evenimentul a fost marcat de surprize și momente speciale, iar prezența Laviniei Pîrva în calitate de invitat special a adus un plus de emoție și bucurie în inimile fanilor. Ștefan Bănică jr, cunoscut pentru talentul său muzical, a făcut ca seara să fie una cu totul specială prin atenția acordată fanilor săi. Acompaniat de soția sa, Lavinia Pîrva, cei doi artiști au reușit să creeze o atmosferă magică, transmitând publicului emoții sincere.

Interpretarea piesei „Doar un Crăciun cu tine' a fost pe placul publicului, care i-au răsplătit pe cei doi cu ropote de aplauzez.

Lavinia Pîrva, care s-a remarcat și ea în lumea artistică prin vocea sa impresionantă, a demonstrat încă o dată că este o prezență plină de farmec pe scenă, reușind să transmită emoție și să împărtășească bucuria sărbătorilor alături de soțul ei.

„Emoție, magie, suspans, lacrimi de bucurie, iubire, pasiune, nostalgie și multe alte emoții pe care nu le pot exprima în cuvinte. Asta am simțit aceste zile cântând alături de Ștefan Bănică în concertul aniversar de Crăciun, 20 de ani! Să ne țineți pumnii și în această seară…', a fost mesajul pe care Lavinia Pîrva l-a scris, în dreptul unei imagini unde apare alături de Ștefan Bănică jr în timpul concertului.

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică JrSeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 12)

Evenimentul a confirmat încă o dată că magia Crăciunului poate fi intensificată prin muzică, iar colaborarea dintre Ștefan Bănică jr și Lavinia Pîrva a adus un strop de căldură și emoție în inimile celor prezenți la concertul aniversar de Crăciun de la Sala Palatului.

„Mă bucur să vă aud cântând împreună', „Așa da, frumoșilor! Îmi place să vă văd așa', „Un duet mult așteptat și îndelung aplaudat și în a patra seară, iar momentul inedit de la final cu cel mic a înduioșat pe toată lumea', „Am fost la concert azi. Frumos! Ai un soț care e admirat de un public larg', au fost o parte dintre mesajele celor care îi îndrăgesc pe cei doi artiști.

Ștefan Bănică, pe scenă alături de copiii lui

Publicul a fost martor la un moment emoționant în care tatăl și fiica au împărțit scena, iar Violeta a demonstrat talentul său muzical prin interpretarea la pian. Încărcat de emoție, Ștefan Bănică a fost extrem de mândru de reușita fiicei sale, iar aplauzele au răsunat minute în șir.

Nu doar Violeta a fost prezentă pe scenă alături de artist, ci și fiul său, Radu, care și el este un tânăr extrem de talentat. Întreaga familie a oferit publicului un spectacol plin de emoție.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete