Laurette și iubitul fotbalist s-au împăcat: „Decât să ne chinuim, mai bine ne iubim”. În ce vacanță au mers împreună

Laurette Atindehou și Magaye Gueye, fotbalistul în vârstă de 33 de ani care a devenit cunoscut în România după ce a jucat la Dinamo, s-au împăcat după ce în urmă cu câteva luni au anunțat despărțirea.

Magaye Gueye a cunoscut-o în România pe Laurette Atindenhou, alături de care a trăit o poveste de dragoste timp de mai bine de doi ani de zile. Bruneta, care a fost prietenă apropiată cu Ion Țiriac, spunea în octombrie 2022 că este gata să se căsătorească cu fotbalistul: „Nu știu când o să facem nunta, nu știu ce să zic, probabil într-un timp destul de scurt, nu știu ce să zic momentan.

Probabil va fi ceva foarte restrâns, cu familia și prietenii, și nu în România, cu siguranță va fi în Paris. Avem copii, nu cred că e cazul să mai vorbim de copii, dar dacă Dumnezeu trimite o să-l primim cu mare drag', spunea Laurette Atindehou pentru Spynews.

Laurette și Magaye Gueye, despărțiți, dar împreună

Ulterior, în ianuarie 2023, Laurette a anunțat despărțirea de Magaye Gueye. „Nu vreau să comentez prea multe despre relația mea. Fiecare cuplu trece din momente bune sau mai puțin bune. Dacă există înțelegere, comunicare și respect se trece peste anumite neînțelegeri.

În ultimii ani este foarte greu să menții o relație. Tentațiile sunt din toate părțile și este foarte greu. În zilele în care trăim este foarte greu să îți găsești pe cineva cu aceleași obiective și planuri de viitor', recunoștea ea, la Antena Stars.

O iubește prea mult pe Laurette'

Ei bine, îndrăgostiții n-au stat prea mult despărțiți, căci Laurette a confirmat acum că s-a împăcat cu Magaye Gueye. „O iubește prea mult pe Laurette. Da, relația merge mai departe pentru că am ajsuns la concluzia că nu putem să stăm unul fără celălalt și decât să ne chinuim, mai bine ne iubim', a declarat ea în emisiunea „Exclusiv VIP', de la Prima TV.

Totodată, ea a mărturisit că fotbalistul a dus-o acum trei săptămâni într-o vacanță la Disneyland Paris. „Am fost cu Magaye la Disney, mi-a făcut o surpriză pentru că fratele lui lucrează la Disney, fratele lui e manager de restaurant, și m-am dus, nu am plătit, m-am plimbat toată ziua, am mâncat și gratis. Foarte frumos!', a încheiat ea.

laurette-si-magaye-1SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 7)

A apărut ediția de octombrie a revistei Avantaje

Luna octombrie, pentru Avantaje, înseamnă an de an, o nouă aniversare. O nouă bornă așezată la temelia revistei. S-au făcut 27 de borne, 27 de ani de apariții neîntrerupte. Nu e lucru mic… Înseamnă, mai presus de numărătoarea filelor, a paginilor, a tuturor edițiilor, muncă multă și dedicare, căutare asiduă de subiecte potrivite.

De ceva ani, luna octombrie este semnalul de alarmă de la nivel mondial pentru cancerul de sân. Aici, firesc, i-am dat cuvântul profesorului Blidaru, promotorul celor mai multe premiere în tratamentul de elecție al cancerului de sân din România.

Interviuri

Vlăduța Lupău este resortul care împinge o generație puțin haotică și fără repere clare, înainte, și-i oferă un sens. Simplul fapt că e plăcută, iubită, ascultată, urmărită ne umple sufletele de speranță: nu e totul pierdut, folclorul mai are o șansă, muzica de petrecere nu cade total și literalmente în derizoriu… pentru că la răstimpuri apare câte o Vlăduța într-un colț de țară, care ne amintește tuturor cât de frumos știu să petreacă românii ca să-și slăvească bucuria și să uite de necazuri.

Psiho

  • Dacă cel mic nu are prieteni, cel mai probabil este o fire retrasă și introvertită. Ce e de facut dacă micuțul tău nu se împrietenește cu ceilalți copii? E ceva firesc sau e cazul sa te îngrijorezi?
  • Sindromul reflectorului în relația de cuplu: se referă la situația în care, unul dintre parteneri atacă și acuză în permanență, iar celălalt este mereu un defensivă, obligat să se apere continuu.
  • Bârfa. Ai întâlnit pe cineva care să nu stea niciodată la o șuetă? Greu de crezut. Mai ales că micile discuții de la colț' nu numai ca îți satisfac curiozitatea, dar îți pot aduce și beneficii neașteptate.

Sănătate

  • Ne-am obișnuit să considerăm durerile de spate și fracturile (frecvente sau nu) drept semne inerente ale bătrâneții, iar medicii iau drept “discopatie” sau “spondiloză cervicală” tasările vertebrale osteoporotice, pe care le tratează cu Indometacin, Diclofenac sau alte antiinflamatorii.
  • Te dor articulațiile când se schimbă vremea? O persoană „meteodependentă' se plânge de simptome fizice sau emoționale în funcție de starea vremii, prin urmare poate simți disconfort sau durere la nivelul articulațiilor sau mușchilor atunci când vremea se schimbă.
  • Avortul spontan: este o afecțiune caracterizată prin pierderea a trei sau mai multe sarcini consecutive înainte de săptămâna 20 de sarcină. Poate fi o experiență devastatoare dar este important să înțelegem cauzele și să ținem cont de recomandările pentru gestionarea avortului spontan recurent.

Gastronomie

Femeia la cratiță – ce citim în cărțile de bucate. Cărțile franceze au melci, scoici și alte orătănii din mare, ale noastre mai deloc. Cele chinezești se folosesc de foc iute și scurt, din paie și gunoaie; în Europa au fost mereu păduri de pus pe foc, deci gătim la foc lent și îndelungat. Acolo unde clima e caldă, condimentele sunt necesare ca prin iuțeala lor să provoace transpirație și deci să răcorească organismul.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete