Laura Cosoi, primele declarații despre al patrulea copil: „Cosmin își dorește sigur”

Chiar dacă are trei fetițe minunate, Laura Cosoi a vorbit despre posibilitatea de a deveni mamă pentru a treia oară. Actrița e susținută mai ales de Cosmin Curticăpean, soțul ei.

Întrebată într-un interviu dacă își dorește al patrulea copil, Laura Cosoi a surprins cu răspunsul oferit. „Nu știu, nu aș putea spune că nu. Dacă Dumnezeu consideră că în viața noastră trebuie să mai vină un copil, ni-l dorim și să fie sănătos.

Cosmin își dorește sigur. El cu siguranță vrea. Rita zicea că își dorește, dar frățior, ea vrea un frățior. Cred și eu că s-a săturat săraca.„, a declarat Laura Cosoi pentru WowBiz.

Laura Cosoi e căsătorită cu Cosmin Curticăpean și au 3 fetițeSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Referitor la viața ei de mamă, Laura Cosoi nu s-a ferit și a recunoscut că nu e simplu să aibă grijă de trei copii. Are noroc că fetițele sunt înțelegătoare, iar soțul o sprijină întotdeaun. „Îmi place foarte mult. E plină, dar există satisfacții fantastice. Fetițele mele sunt foarte tandre și iubitoare. Încontinuu „mama, mama' și îmi place chestia asta foarte mult. Noi suntem super legați de copii, facem totul cu ei și e o alegere asumată. Sunt o mamă blândă, dar nu știu dacă sunt mai blândă decât Cosmin. Amândoi le punem limite și nu zic de două ori ceva. Când e NU, nu e voie, nu negociem.

Cu siguranță aș avea mai multe probleme, dacă aș avea timp să mi le pun. Uneori nu îmi ies toate situațiile, adică încerc să am mult mai multă răbdare, să fu mai îngăduitoare, să pun în coș doar lucrurile care chiar contează, adică să nu sar imediat cu gura pe ele, că au făcut, au deschis, au scos. Sunt chestii care nu sunt atât de importante, în economia situației, dar uneori nu îmi iese și îmi e ciudă pe mine. Asta are legătură cu mine, cu faptul că nu dorm suficient, sunt obosită și atunci îmi pierd răbdarea, dar nu sunt chestii pe care nu le pot gestiona, doar că nu le gestionez cum mi-ar plăcea mie', a mărturisit Laura Cosoi, la WOWnews.

Pe lângă viața de familie, Laura Cosoi e preocupată și de cariera ei de actriță. Joacă și acum în diferite spectacole la teatru.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete