Laura Cosoi și-a botezat cea de treia fetiță. Imagini de la creștinarea micuței Lara

Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean și-au botezat sâmbătă, 27 august, cea de-a treia fetiță. Micuța Lara a fost creștinată în aceeași biserică precum cele două surori, Rita și Vera, în Maramureș.

„Botezul Larei, zi binecuvantată pentru familia noastră', a scris Laura Cosoi pe pagina sa de Instagram, în dreptul unei fotografii alături de întreaga sa familie. Evenimentul a fost unul plin de emoție și au fost invitați apropiații cuplului.

La botezul fetiței sale, Laura Cosoi a purtat o rochie albă diafană. Cosmin Curticăpean, soțul actriței, a fost îmbrăcat într-o ie, iar cele trei fetițe au purtat alb. Botezul a avut loc într-o biserică din Maramureș, acolo unde au fost botezate și celelalte două fetițe. Laura Cosoi și soțul ei sunt catolici și merg destul de des la biserică.

Stephan Pelger s-a numărat printre invitați și a povestit cum a fost la botez. „Laura s-a îmbrăcat în alb și este splendidă! Ea este oricum frumoasă, ar putea să poarte absolut orice. Cosmin este îmbrăcat cu o ie frumoasă, iar fetițele, toate trei, sunt îmbrăcate în alb. Aș putea spune că a fost o imagine angelică', a precizat designerul la Antena Stars, citat de Spynews.

Laura-Cosoi-botez-Lara-1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Evenimentul a fost unul restrâns și au participat aproximativ 50 de persoane, apropiați ai cuplului. Slujba de botez a fost una emoționantă și s-au respectat tradițiile din zona respectivă. Invitații au avut la dispoziție mâncare tradițională.

„Am avut emoții mari și chiar slujba de botez a fost una absolut splendidă. A cântat corul, a cântat orga, s-a cântat Ave Maria, iar mie chiar mi-au curs lacrimile, pentru că este un moment foarte emoționant, un moment super frumos și mă bucur că pot să fiu alături și în acest an de părinți, de nași și, în special, de micuța Lara.

Vor fi respectate tradiții maramureșești. O să cânte un ansamblu, o să cânte doine, o să fie și muzică normală, dar, în principiu, se respectă tradițiile.

Meniul va fi cu produse locale, iar totul va fi foarte frumos și foarte natural. La eveniment vor fi doar 50 de oameni', spunea designerul.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete