Laura Cosoi a călătorit cu fiica de un an în China! Drumul a durat aproape 15 ore

Laura Cosoi și fiica ei RitaSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 6

De curând, Laura Cosoi și soțul ei, omul de afaceri Cosmin Curticăpean, au călătorit în China alături de fiica lor în vârstă de doar un an.

Laura Cosoi a călătorit cu fiica de un an în China! Drumul a durat aproape 15 ore

Nu, nu a fost vorba de o simplă vacanță, ci de un concurs internațional. Cartea „Forma Gustului”, a doua scrisă de actriță, a fost nominalizată la un concurs de profil din Hong Kong, China.

„Am câştigaaat! «Forma Gustului» a primit premiul special al juriului! Ce lucruri minunate mi se întâmplă şi ce privilegiu e să le trăiesc pe toate alături de familia mea, inspiraţie nesfârşită!

Mulţumesc Gourmand International pentru această onoare de a scrie istorie împreună”, a postat actriţa pe rețelele sociale.

Despre lunga călătorie până în China, Laura a povestit pe blogul personal: „Am ajuns cu bine după trei ore de zbor până în Amsterdam, unde am facut escală. Apoi am pornit din nou la drum – încă 11 ore până în Hong Kong.

A fost cel mai lung zbor pe care l-am facut până acum și nici noi nu știam cum va fi. Călătoria cu un copil de 1 an e cu totul altfel față de cea cu unul de 6 luni.

Un semn de întrebare a fost și povestea cu schimbarea fusului orar. Dar iată că Rita e pe linia de plutire, în timp ce eu sunt încă terminată!:))”, a scris vedeta.

„Cât ai clipi am ajuns la Amsterdam, unde am stat o oră și jumătate. Rita s-a împrietenit cu niște fetițe, au alergat și au zburdat de colo-colo. Foarte bine, pentru că ne așteptau 11 ore de zbor.

Am observat că, atunci când călătorești cu copilul, toată lumea se poartă extrem de frumos. Ai întâietate peste tot, iar oamenii sunt foarte amabili, pentru că iubesc copiii. Am fost și noi favorizați pe lângă Rita!

Deși m-am gândit că la un zbor de 11 ore va fi agitație mare din partea Ritei, nu a fost așa – spre bucuria noastră!

Nici nu știu când a venit noaptea, iar Rita a adormit. Și chiar dacă s-a mai trezit din când în când, am adormit-o la loc destul de repede.”

Așadar călătoria a fost un succes atât din punctul de vedere al călătoriei în sine, cât și a premiului obținut! Felicitări, Laura!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete