Lansarea noilor lotiuni hranitoare de la Dove

Lansarea noilor lotiuni hranitoare de la Dove

Andi Moisescu
Evenimentul, moderat de Andi Moisescu, a fost sustinut de:
Oana Cuzino, prim ambasador Dove, care a reamintit specialistilor in frumusete despre necesitatea existentei unui ritual de ingrijire zilnica in 5 pasi, care este adresat tuturor femeilor din Romania pentru care frumusetea inseamna ingrijire si incredere in sine.
Prof. Dr. George Sorin Tiplica, din partea Societatii Romane de Dermatologie, care a vorbit audientei despre partea nevazuta a pielii si a oferit detalii despre cum ne putem proteja pielea in fata diferitor agresiuni
Alfred Dumitrescu, specialist in comunicare interpersonala, care a prezentat concluziile unui studiu* privind perceptia despre frumusete a femeilor din Romania. Astfel, conform studiului realizat in anul 2010, doar 13% dintre femeile din Romania se refera la piele ca fiind atributul lor cel mai frumos, iar 72% din femeile din Romania cred ca anumite produse de frumusete pot deveni aliatul lor pentru a-si potenta frumusetea*.
De asemenea, Alfred Dumitrescu a oferit sfaturi despre limbajul trupului, recomandand utilizarea cu incredere a gesturilor in timpul conversatiilor.
Dana Dobrescu, Communications Manager Unilever, a reamintit participantilor cum „a cucerit” Dove Romania**, in timp ce Cristina Preda, Technical Manager Unilever, a prezentat pe larg beneficiile distincte ale noilor lotiuni hranitoare Dove pentru mentinerea frumusetii.

Dove

Dove incurajeaza femeile sa aiba incredere in ele si sa isi puna in valoare frumusetea prin alegerea produselor de ingrijire, a accesoriilor si a vestimentatiei potrivite. Astfel, participantii la evenimentul Dove au putut admira intr-un spatiu special amenajat, cele mai noi creatii ale tinerilor designeri Corina Vladescu, Ana Alexe, Elena Perseil, Lady Magpie, Cosmina Nicolescu (Fandacsia), Pixie Shoes si Keszeg Agnes. Tinutele au fost alese cu ajutorul Molecule F, primul magazin online care promoveaza tinerii designeri din Romania.

Mihai Petre, Elwira Duda

Si pentru ca frumusetea se reflecta in miscarile trupului nostru, Mihai Petre si Elwira Duda impreuna cu trupa Passe Partout, au demonstrat prin dans si momente artistice cum 60% din mesajul pe care il transmitem celor din jur se poate realiza doar prin intermediul limbajului trupului.

Noua gama de lotiuni hranitoare de la Dove contine o combinatie de ingredienti nutritivi proprii pielii, DeepCare Complex, ce patrunde in profunzimea pielii (Stratum Corneum), actionand mai eficient decat ingredientele din cremele sau lotiunile obisnuite, care in general actioneaza la suprafata pielii. Fiecare produs din noua gama de lotiuni si creme pentru ingrijirea pielii de la Dove cu sistemul unic DeepCare Complex raspunde nevoilor specifice fiecarui tip de piele.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Stiri