Schimbări în grila Kanal D! La ce oră vor fi difuzate show-ul „Tu urmezi” și emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”

Începând din această săptămână, o serie de schimbări vor avea loc în grila de programe Kanal D, fanii serialelor turcești vor avea parte de o surpriză uriașă.

Serialele fenomen care au cucerit inimile românilor își vor schimba zilele de difuzare, astfel că producția Aripi frânte' va fi difuzat 4 zile pe săptămână, de luni până joi, la ora 20:00, iar serialul Infidelul' va putea fi urmărit 2 zile pe săptămână, în fiecare vineri și sâmbătă, de la ora 20:00.

Tu urmezi!', unicul show din România în care se stă la coadă la cultură generală și distracție, și care pune preț pe inteligența românilor, va face deliciul serilor de duminică ale telespectatorilor. Game show-ul prezentat de Dan Negru va fi difuzat în fiecare duminică, de la ora 20:00, la Kanal D!

Tot din această săptămână, emisiunea de interviuri revelatoare 40 de întrebări cu Denise Rifai' va fi difuzată în fiecare duminică, imediat după Tu urmezi!'.

Denise-Rifai_Kanal-D-1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Așadar, în fiecare duminică, de la ora 22:00, Denise Rifai își așteaptă telespectatorii cu noile interviuri de colecție, cu personalități din diverse domenii de activitate, gata să se dezvăluie în fața publicului. Nu pierdeți întâlnirea cu spectacolul televiziunii, informație relevanță, divertisment de calitate și seriale care cuceresc publicul de la prima difuzare, numai la Kanal D!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete